Mi az a szó, ami Gyurcsány Ferencről először az eszedbe jut?
Nekem konkrétan az hogy vicces.
Oké, hogy amúgy mindenkinek megvan róla a maga véleménye és voltak dolgai. De Gyurcsányról nekem első körben nem a politikai pályája jut eszembe, hanem az a kabaré amit mostanában folytat, mert az. Próbál vicceskedni és sikeresen. Több fiatal is kedveli emiatt, persze írják neki, hogy a politikában helye nincs, de ezt folytassa, mert ebben jó. Amúgy jó szónok is, lehet volt néhány elszólása is, de kinek nem??
Nincs olyan ember a földön akinek nem botkott volna meg a nyelve, vagy véletlenül nem mondott hülyeséget. Most ne ezeket számoljuk. Hanem mikor feláll és papír nélkül bárkit leiskoláz. Orbán meg papír nélkül köszönni se tud már lassan. Ha nem adják a szájába a szavakat, akkor ő megfőtt.
Gyurcsány tud beszélni és nekem is ezek a mostani videói maradtak meg jobban, amik viccesek. Politikába lehet nem kellene visszamenni neki, de attól még vicces.
ma 22:40
Sajnos a poénkodás és beszélőkészség nem bizonyult elégnek amikor kormányzott....
Amikor volt a 2019-es évértékelője Orbánnak, ott papír nélkül nyomta tobb mint 2 oran keresztul. Orban is tud papir nelkul beszelni, csak leszarja mellette van 1000 dolga. Egy Jakabnak meg kb azon kivul semmi teendoje, hogy neha felszolaljon a parlamentben, erre az egy feladatára meg jó hogy felkészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!