Ezt akarják a politikusok a magyar emberekbe propagandával belenyomni?
egyre több hír érkezik mindenféle vakcináról, milyen súlyos mellékhatások jönnek a szertől.
Közben a normál emberek 80-90 százaléka vagy tünetmentesen, vagy csak pici tünettel, pl torokfájás, vagy hőemelkedés átvészelik.
De ilyen szenny oltásoktól meg a mellékhatások előjönnek.
egészséges ember miért dől be ennek a propagandának?
"Közben a normál emberek 80-90 százaléka vagy tünetmentesen, vagy csak pici tünettel, pl torokfájás, vagy hőemelkedés átvészelik."
Több, mint 10 ezren vannak kórházban coviddal, 1170-en lélegztetőgépen, tegnap óta 207 elhunyt. Miről beszélsz?
Meg hagyjuk ezt a meghalt ennyi meg ennyi ember.
Előtte is míg nem volt a vírus meghalt sok ember évente, erről még sok helyen van cikk, ahol nem törölték a koronavírus propaganda miatt.
ha évi összeszámolásban nézem, a 2017 és 2018 influenza szezon és tüdőgyulladásos betegségekben meghaltak száma kicsivel marad alatta a mostani vírus propaganda számoknak...
És mivel ebben az évben állítólag nincs influenza, mert a koronavírus elbánt azzal is, akkor a számok alapján lehet egy erősebb járvány szezon,amit ha a tv-ben meg a közösségi oldalakon nem hangsúlyoznának ki ennyire, sokan nem vennének észre sem.
Na nem fura??
Csak akkor nem volt ennyire kiemelve.
Még pár ember kimentett pár ilyen cikket, sajnos nemrég visszakerestem párat, elég sok volt már az online felületekről törölve...
Ez is kicsit fura nem??
#2 arról hogy a többség nél egy sima influenza szintű tüneteket csinál.
azt tudod évente hányan haltak bele az influenza járványba?
Persze hogy nem hiszen az már szokványos, arra nem is figyelt fel az ember...
Szerintem félnek. Eddig azt hittem, hogy csak pénzt akarnak szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!