Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valószínű az átoltottságon...

Valószínű az átoltottságon fog múlni a nyitás is. Beoltatod magad?

Figyelt kérdés

2021. márc. 18. 18:04
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
2021. márc. 23. 10:39
 42/45 kretens ***** válasza:
Inkább arról kéne mélyebben elmélkedni hogy mivel amúgy is szigorú ellenőrzések és korlátozások vannak országonkét akkor hogy a fenébe tudott a brit-mutáns virus igy elterjedni hogy gyakorlatilag kiszoritotta az első változatot?Na?Tud rá valaki elfogadható magyarázatot adni?Tulajdonképpen ezek szerint mindegy hogy hol és mikor bármit is tesznek a mutáns virusok ellen azok mindenképpen eljutnak mindenhová.Na ez az ami engem aggaszt mert ha kialakul egy olyan variáns ami ellen nem sokat érnének a vakcinák akkor végitélet.
2021. márc. 27. 20:33
 43/45 anonim ***** válasza:

"Tud rá valaki elfogadható magyarázatot adni?"

Szerintem bárhogyan próbálná magyarázni valaki, eleve eldöntötted, hogy nem fogod elfogadni, úgyhogy kár is belekezdenie...

2021. márc. 28. 23:00
 44/45 kretens ***** válasza:
Bocs de én eleve nem vagyok az eleve elrendelés hive csak válaszokat várok.Én egész héten kovid osztályra leszek beosztva.Múlt évben is voltam már.Nagyon nem értem ezt az egészet.Januárban úgy tűnt hogy hamarosan vége lesz a járványnak mert beteg is alig volt az osztályon és volt pár nap amikor nem is kellett új beteget felvenni.Aztán bumm.Lassan már apokalipszis.Ez a brit mutáns talán az eddigi leg veszélyesebb variáns ami mint kés a vajon úgy megy át egész európán.Nem értem és újra nem értem már szinte kezdek becsavarodni mert nem birom sokáig már látni azt a sok agóniát aminek csak a halál vet véget.A propaganda tavaly óta csak mindig a pozitiv dolgokra fókuszál és már csak mindig két hetet kell kibirni aztán fokozatosan javul minden stb stb ...de a valóság sokkal szörnyűbb mint sokan gondolják mert csak rosszabb lett minden.Elegem van már az európai kormányok hazudozásaiból hogy milyen szuperül védekeznek mint ahogyan a mi kormányunk is tálalja de a valóság pont az ellenkezőjét bizonyitja.A virus mutánsok mindenhová eljutnak na ez az igazi mércéje egész europának hogy milyen ultraszuperül védekeznek és hoznak intézkedéseket.Az egészségügyet ennél jobban már nem lehet leterhelni esetleg ha a szakdolgozókat gyorsan klónozzák akkor jut minden covidos betegre megfelelő létszámú team.Ja és hát persze lehet dicsekedni ami igaz is hogy van elegendő lélegeztető gép és gyógyszer és miegymás mert nálunk is van bőven de nem ez a probléma hanem mivel kevés a szakdolgozó és ha még több beteg lesz akkor eljön egy nagyon brutális a maga nemében és egyben szomorú pillanat amit nem akarok megérni.Ez nem más mint az hogy ki fog lélegesztető gépre kerülni és ki nem mert nem lesz rá már kapacitás.
2021. márc. 28. 23:28
 45/45 anonim ***** válasza:

Kretens, én ugyanezt kérdezem mindenkitől, főleg azoktól, akik most a kormányt szidják, hogy ismét ennyien vannak kórházban. Októbertől be vagyunk zárkózva, decemberig emelkedik a fertőzöttek száma, aztán csökken, február közepétől ismét nő, és durvább, mint valaha. És közben végig ugyanazok voltak az intézkedések.

Sokan erre azt a magyarázatot adják, hogy brit mutáns. Na de a brit mutáns eljutott már egy rakás országba, és csak itt (meg 1-2 másik helyen) van ilyen hatása? A brit mutáns csak kifogás. Valójában fingja nincs senkinek arról, hogy miért terjed ilyen mértékben. Az ellenzék is csak a fejét vakarja, és nem mer torka szakadtából toporzékolni, mert akkor arra kérdésre mit mondanak, hogy "Oké, de mit kellett volna másképp csinálni?".

2021. márc. 28. 23:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!