Sulek Péter kérdése:
Szerintetek hány %-ot fog elérni jövőre a Fidesz összesen ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 14:14
A kérdező szavazást indított:
0-30
31-40
41-50
51-55
56-60
61-65
66-70
71-80
81-100
34 szavazat
4/10 anonim válasza:
Szerintem két opció van
1. Megint agyonnyeri magát
2. Ugyanilyen arányban veszít.
Az egyéni körzetek eredménye dönti el.
5/10 Molyember válasza:
Biztosan magasat. A szavazóbázis jelentős része szerintem még mindig a migránsoknál tart. Képzeld, mi lesz, ha megtudják, hogy Orbán kiűzte Európából a vírust. :)
6/10 anonim válasza:
Jelenleg úgy tippelem 45-51% között lesz, de a választásokig még több mint 1 év van, és jelentősen befolyásolja majd a szavazókat az előválasztások eredménye, azaz az ellenzék miniszterelnök jelöltje. Ugyan elméletben összefogásról beszélünk, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy egy DK szimpatizánsnak nem lesznek ellenérzései ha a Jobbikra kell szavazni, vagy fordítva. Egyedüli közös cél a rendszer megdöntése, reméljük lesz benne elég potenciál bármi is történik.
7/10 anonim válasza:
A DK-snak nem lesznek ellenérzései, ha a jobbikosra kell szavznia. Fordítva már inkább.
Bár a habzó szájú B-közép javarészt a Toroczkai féle gitt-egyletbe igazolt.
9/10 anonim válasza:
Vírus hisztinek köszönthetően, a Fidesznek meg lesz 80% feletti győzedelem.
10/10 anonim válasza:
Szerintem 55-58 százalékos Fidesz győzelem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!