Kersztényként nincs más számomra, mint a Fidesz, ezzel egyetértesz?
Figyelt kérdés
Rengeteg templomot felújítottak, ápolják a kultúrát. Folyamatosan kérdezik miért rájuk szavszok. Hat ezért, egyházi iskolába is jártam nagyon vallásos vagyok.2021. márc. 18. 09:55
11/19 anonim válasza:
Nincs más, mint Orbán Viktor!
12/19 anonim válasza:
11: "Nincs más, mint Orbán Viktor!"
Egyébként, mit szoktál tolni magadba? :)
15/19 anonim válasza:
Igen a diósgyőri piros-fehér "templomot" is nagyon szépen felújították.
Sokkal nagyobb lett, modernebb, impozáns a világítása, jobb minőségű a talaja, és még sokáig sorolhatnánk........ :(
16/19 anonim válasza:
A fidesz sosem volt keresztény.
17/19 anonim válasza:
De, van más választásod.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A KDNP🙃
18/19 anonim válasza:
Keresztény embernek vallod magad, közben meg arra szavazol, akinek az egyik embere jachtos szexpartin csalja a feleségét, a másik pedofil, a harmadik melegorgiáról menekül bedrogozva, a negyedik embereket ölt az autójával, közben ő maga meg közjószágnak nevezi a magyar gyermekeket, az orvos rezidenseket pedig inasnak? Hát, te tudod, hogy számolsz így el a saját lelkiismereteddel, ha rá szavazol. Én magam nem vagyok gyakorlott hívő, de ha az lennék, biztos, hogy álmatlan éjszakáim lennének amiatt, hogy ehez aszisztálok a szavazatommal.
19/19 anonim válasza:
#18!
Mit gondolsz, az általad felsorol érvek meghatják az ilyen nézetekkel bírókat?
Ami biztos: a megfelelő helyre leadott szavazat = érvényesüléssel, az anyagi jóléttel, ehhez bónusz járulék az agymosás, na meg egy szatyor krumpli. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!