Orbán Viktor és sleppje mit képzel magáról, hogy minket átlag magyarokat már már tönkretesz. Közben pedig Lőlőjét és Andikáját (az új aranyásót) nem bírja pórázon tartani, hogy legalább ezzel ne provokáljanak minket? Ők Dubaj, mi 8 után az utcára se
2021. márc. 17. 13:02
11/13 anonim válasza:
"nyugdíjas verő Árpi"
Téves a titulus, mert nem verte őket, hanem rúgta. (hasba!)
12/13 A kérdező kommentje:
Jaa mint Peter Griffin is tette. :D Pörgőrúgás.
2021. márc. 17. 14:22
13/13 anonim válasza:
Személy szerint nekem nincs a rendszerrel bajom.
28 éves vagyok a feleségem 23
Egész jól megélünk,nem mondom,hogy nem érezzük meg a bolti árakat,de mivel a feleségem adó memtes én pedig 2 gyerekre kapok adó kedvezményt nagyon jól megélünk és félre is tudunk tenni.Mi nem azt érezzük,hogy tönkre vagyunk téve, de ez csak az én véleményem.Momdjuk én kb.gyalog 5 percnyire vagyok a munkahelyemtöl a feleségem 15 percnyire, a sok szabadnap miatt még az együtt töltött idővel sincsen baj. Simán haza viszünk 600 felett. Nyilván van akinek nagyon rossz a helyzete,de nem hinném, hogy ez a jellemző legalábbis nem az én környezetemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!