Az M1 megint hazudik? Úgy mutatták be a katasztrofális belga (értsd: a gonosz brüsszeli) vírushelyzetet, hogy nálunk az összes adat sokkal rosszabb.
-egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Belgiumban a héten elérik napi szinten a háromezer új fertőzöttet. (Azt nem említették, hogy Magyarországon a naponta jelentett új fertőzöttek heti átlaga ennél jóval magasabb, 7 700 volt a tudósítás időpontjában.)
-több mint kétezer koronavírusos beteget ápolnak a belga kórházakban. (Nálunk a keddi jelentés szerint majdnem 10 ezret. Belgiumban 1,6 millióval többen élnek.)
-Ott háromszázan vannak lélegeztetőgépen. (Nálunk 1 067-en.)
A slusszpoén: Egyetlen összehasonlító adat hangzott el: Belgiumban feleannyi ember kapta meg az első vakcinát, mint Magyarországon.
20.
Az a baj, hogy fogalmad sincs az arányokról.
A teljes halmazt kell nézni.
Ahhoz képest a 9 nem sok, de az 57 se.
Te se gondolod komolyan, hogy a 9 olyan sok, hűha:D
Ha 10 hírből 9 hamis lenne, igen az gáz.
De nem a 10 hírből 9, hanem a több ezerből.
Sajnos ehhez kell némi intelligencia.
Másrészt ti vagytok azok, akik minden szarért hisztiztek.
A jobboldal inkább elengedi.
A helyetekben fideszes trollok inkább csendben lennék ilyen adatok után:
Origó: 20 Pesti srácok: 15 Magyar Nemzet: 9
A 'libsi hazug média": RTL Klub: 1 HVG:1 24.hu:1 444:0
Nézzétek meg ezen a linken a videót (2-3 perc)
Őszintén, ezen hol mutatják azt hogy kritikus lenne az állapot? Azt mondják, hogy Belgium nem tud elkezdeni oltani, mert nincs oltás. Ezen kívül a járványügyi adatokat mondják el Belgiumra vonatkozóan, meg azt, hogy szigorúbb intézkedések vannak Belgiumban. Ezen mi manipuláció, könyörgöm?
1. Lehet, hogy tényszerűleg nem hazudik az M1 (most éppen...), de ez minimum manipuláció. Amikor lehozzuk, hogy Brüsszelben milyen szar, miközben nálunk SOKKAL rosszabb. Egyébként most ez a Brüsszelezés lett kiadva a pártfőközpontbók (propangada-minisztérium), csak nézz rá az Origora.
2. Ki találta ki, hogy a Telex hazudik? Én eddig ott még nem láttam hazugságot. Rendre hozza a közvéleménykutatók által közölt számokat (amik egyébként valóban azt mutatják, hogy a baloldali összefogás nagyobb támogatottsággal rendelkezik, mint a Fidesz, bár a legutóbbi cikkben azt is hozzátették, hogy a Fidesz erősödött).
2018-ban sem hazudtak kevesebbet a kormánymédia szócsövei. Akkor az elbukott perek száma:
Origó:34
Riport:22
Magyar idők:14
Pesti srácok:11
Lokál:11
888:8
TV2:7
#26 "Lehet, hogy tényszerűleg nem hazudik az M1 (most éppen...), de ez minimum manipuláció. "
Értjük, értjük.
Ezt már ismerjük jól. Lehet hogy egyedileg megvizsgálva mindenben jó, csak az "összképe" ugye, az az ami nem megfelelő.
Szerintetek.
Hát balázska, ez nem így működik!
" Ki találta ki, hogy a Telex hazudik? Én eddig ott még nem láttam hazugságot. "
Bruhahahahha...
27.
Ez még mindig elég gyenge.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!