Melyik a "kedvenc" oltásellenes/vírustagadó indokod?
Figyelt kérdés
Kezdem az én személyes kedvencemmel amitől falnak megyek: "Maradjon otthon az aki fél."2021. márc. 17. 02:34
41/82 anonim válasza:
Dobd el a telefont, vágd ki a csipszet égesd el minden okmányod és költözz egy barlangba ahol szabadon élhetsz mindenféle elektronika és nyilvántartás vagy társadalmi konstrukció nélkül. Mi a probléma?
42/82 anonim válasza:
Nekem ez
"ne kóóóólááátozzák a szabaccságomat"
Kiírhatják a hülyeségeiket, uszíthatnak, lázíthatnak büntetlenül, de diktatúra van.... Aha, nagyon is. :)
43/82 anonim válasza:
"A makszban megfullad az ember, amúgy se véd meg semmitől mert átmegy rajta a vírus!!négy"
44/82 anonim válasza:
Én azon a prolihergelésen röhögök, amikor a "nyájimmunitás" szót kikérik maguknak egyesek, hogy őket aztán senki ne birkázza le.
45/82 anonim válasza:
#30 milyen sporttevékenység mellett okoz gondot egy kis lépcsőzés?Sakktábla felett elemzed a megnyitásokat?Hogy néz ki egy heted sportszempontból?Mert egyáltalán nem kompatibisek azok a dolgok amiket leírtál.
46/82 anonim válasza:
40-es.Bill Gates dollármilliárdokat pazarolt arra,hogy "random embereknek a jászságban" windows legyen a számítógépükön.
47/82 anonim válasza:
"Az elhunyt betegek közül senki sem halt meg"
48/82 anonim válasza:
Nekem az, hogy "de hát nem tudom hogy mi van a vakcinában". Ezt a mamám kérdezte. Ezután megkérdeztem, hogy miért, a vérnyomás és egyéb gyógyszereidben mi van? Ja hát azt nem tudom.
Ezután már beleegyezett az oltásba.
49/82 anonim válasza:
"Amikor az országot kell lezárni 0.2% miatt, akkor bezzeg "minden élet számít", de a vakcinák mellékhatásaiba nyugodtan belehalhat néhány ember, az belefér, értem..."
50/82 anonim válasza:
48: Ezen logika szerint, én speciel a kénsav pontos összetételét sem tudom, akkor nyugodtan megihatom, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!