Hol van már az oltási terv?????
Magam reszerol mar teljesitettem a tervet ... regisztraltam (idoben) ... behivtak (eleg gyorsan) ... megkaptam az elso vakcinat ... vartam egy honapot ... megkaptam a masodikat is.
Ez mar egy megvalosult oltasi terv :)
Miért nyilvánvaló, hogy nem működik? Az én olvasatomban akkor nem lenne működőképes, ha nem tudnának oltani.
Oltási terv,ne viccelj.az kap oltást aki akar mert egy nagy káosz az egész,mint minden amihez a rezsim hozzányúl. [link]
kóklernek van pofája azt mondani hogy a pedagógusok akkor lesznek beoltva amikor sorra kerülnek.ez mindent el is árul a szervezettségről,tervszerűségről a legprofibb az egészben az operatív törzs elnevezés,mert ez legalább profin hangzik.csak a tartalmat ne kezdje el vizsgálni az ember.
Gyerekek a kérdező, nagyon helyesen irónikusan/ cinikusan tette fel a kérdést 😂😂😂
Sok ballibernyák észre sem veszi, csak csüng a nemlétező csöcsön 😂😂🤫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!