Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van már az oltási terv?????

Hol van már az oltási terv?????

Figyelt kérdés
Nincs ótási terv!!!! Mi lesz így??? Hogy fognak így ótani? Ez a kormány még arra is képttelen, hogy egy ótási tervet összeállíccson!!! Amíg nics addig ne ócsunk!! Csak a stadion számít? Kit érdekel ha gyorsan ótakozunk, ótási terv az kell! Az nagyon fontos!!!!

2021. márc. 16. 23:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
Van oltási terv.
2021. márc. 16. 23:21
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer volt oltási terv, de becsődölt úgy mint a komplett egészségügy.
2021. márc. 16. 23:32
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Az oltáshoz még kéne 2 év, mire biztosan tudjuk, hogy működik. Minden más csak kísérletezés a népen.
2021. márc. 17. 00:03
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
A kormánynak egyébként nincs semmilyen terve. Azért zárták le az országot, mert a saját bőrüket féltik a vírustól. Akkor fognak nyitni, amikor a pénz iránti vágyuk erősebb lesz a félelmüknél.
2021. márc. 17. 00:05
 5/17 anonim ***** válasza:

Sosem szabadulunk már meg...

[link]

Nem is érdekel többet.

2021. márc. 17. 00:55
 6/17 Fsms ***** válasza:
69%
Valamit összehánytak, amit oltási tervnek hívnak. Az nyilvánvaló, hogy nem működik. Vakcina már van, arra nem képesek, hogy az oltópontokra eljuttassák. Vicc ez az egész.
2021. márc. 17. 06:27
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Magam reszerol mar teljesitettem a tervet ... regisztraltam (idoben) ... behivtak (eleg gyorsan) ... megkaptam az elso vakcinat ... vartam egy honapot ... megkaptam a masodikat is.

Ez mar egy megvalosult oltasi terv :)

2021. márc. 17. 06:46
 8/17 A kérdező kommentje:

Miért nyilvánvaló, hogy nem működik? Az én olvasatomban akkor nem lenne működőképes, ha nem tudnának oltani.

2021. márc. 17. 06:48
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

Oltási terv,ne viccelj.az kap oltást aki akar mert egy nagy káosz az egész,mint minden amihez a rezsim hozzányúl. [link]

kóklernek van pofája azt mondani hogy a pedagógusok akkor lesznek beoltva amikor sorra kerülnek.ez mindent el is árul a szervezettségről,tervszerűségről a legprofibb az egészben az operatív törzs elnevezés,mert ez legalább profin hangzik.csak a tartalmat ne kezdje el vizsgálni az ember.

2021. márc. 17. 08:03
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

Gyerekek a kérdező, nagyon helyesen irónikusan/ cinikusan tette fel a kérdést 😂😂😂

Sok ballibernyák észre sem veszi, csak csüng a nemlétező csöcsön 😂😂🤫

2021. márc. 17. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!