Márki-Zay Péternek mindenről a korrupció jut eszébe?
Múltkor néztem egy FB videóját és szerintem nem volt olyan perc, hogy ne használta volna legalább kétszer, a "korrupció" meg "lopás" szavakat.
Én vagyok az utolsó, aki a Fidesz körüli csalásokat szeretném mentegetni, de ha ennyit ismétli ez is már unalmas egy idő után. Másrészről ez a korrupció meg a hatalmi elit nagyzolása olyan dolog, ami a magyar társadalomban már nagyon régóta jelen van. Sajnálatos, hogy ebben még nem sikerült felzárkóznunk nyugatabbi országokhoz, de úgysem tűnne el varázsütésre, mert a klientúra hálózatok egyszerűen igénylik.
Amúgy ezt a Márki-Zayt sok szempontból elfogadható személynek nézem (bár ezt leginkább a vásárhelyiek tudják megítélni), ha nem valami szélső liberális miniszterelnök jelöltet állít az ellenzéki összefogás, akkor elképzelhetőnek tartanám, hogy inkább rájuk szavazzak.
3
Még is lenyomta Lázár Janit a saját felségterületén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!