Mi az oka annak ,hogy az élelmiszerárak 1 év alatt 15%-ot nőttek?
Figyelt kérdés
Forrás: KSH2021. márc. 16. 14:36
41/45 anonim válasza:
Van ahol 150ft egy kg burgonya. Máshol meg 10kgt kapsz 1000ert. Akkor most 50%az inflacio mert van ahol 150ftes nem 100?
42/45 anonim válasza:
#40: az index fórumon van egy hibbant öregasszony, aki folyamatosan ontja magából az ilyen hülyeségeket, hogy 100% az infláció, mert az általa vásárolt kenyér tavaly óta a duplájára drágult. :-D :-D :-D
(persze közben kiderült, hogy nem is ugyanaz a kenyér, és nem is ugyanabban a boltban.... de ez már szinte mellékes. :-DDDDD
Vonatkozó vicc a jereváni rádióról jutott eszünkbe... Biztos mindenki ismeri. :-D
43/45 anonim válasza:
100% biztosan nincs de 15% legalább.
44/45 A kérdező kommentje:
Én a budapesti álomra gondoltam ,pesten repkednek a nettó 3-400 eres fizetések az álom van, én még pesten nem láttam olyat ,hogy szegénység ,megélhetési gondot én azt látom mindenki jól él és gazdag.
2021. márc. 17. 11:23
45/45 anonim válasza:
én még pesten nem láttam olyat ,hogy szegénység ,megélhetési gondot"
Attól hogy valaki beül egy pár száz ezres csillogó, retkes kocsiba még nem biztos hogy jól él.
Tényleg mindenki milliomos meg szupergazdag? Mindenki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!