Szerinted ki nyeri a 2022-es választást?
Figyelt kérdés
lássuk be, minden pártnak vannak alapbetegségei így a Fidesznek is. ugyan én a 2006-os lázadások idején majdhogy nem pelenkás voltam, nagyon megmaradtak bennem a híradóban leadott felvételek..2021. márc. 16. 10:37
11/28 A kérdező kommentje:
2/3 szinte biztosan nem lesz, de a határon túliakkal ill a megvett szavazatokkal esélyes a fidesz győzelem szerintem. Nem vagyok kormánypárti, de az ellenzék ebben a formában alkalmatlan...
2021. márc. 16. 16:49
12/28 anonim válasza:
11
Hát persze, alkalmatlan, mint Karácsony...aztán még is nyert.
13/28 anonim válasza:
Ha és amennyiben a Fidesz nyer, akkor az országnak vége. 2022-es megválasztásuk esetén már 2026-ig nyúznák a népet, már 16(!) éve. Ha ez megtörténik az ország a nyugattól (még jobban) le fog szakadni kulturálisan (oktatás lezüllesztése, propaganda TV-k, áltudományos ökörségek, oktatási rendszer szétverése), gazdaságilag (lopások, EU pénzek nem jutnak el a helyükre), társadalmilag (hergelés, gyűlöletkeltés csoportok ellen, EU ellenesség). Ha Magyarország továbbra is a széllel szemben fog pi**lni, akkor azt mi isszuk meg...
14/28 A kérdező kommentje:
A falvak most is fejlődnek... Sőt városok is, nem tudom lehet a te városodban ez nem így van. Az meg, hogy mi lesz 2026-ban már engem nem érdekel, mert ha marad a Fidesz ha nem, én 5 éven belül elhagyom az országot.
2021. márc. 17. 07:25
15/28 anonim válasza:
Fidesz győzelem, csak nem kétharmad.
17/28 anonim válasza:
Szerintem ha most lenne a vasztas, egyertelmu lenne az ellenzeki gyozelem. Persze igy is talalnanak ra momdot, hogy csaljak, ahogy azt 2018ban tettek a sok magat magyarnak vallo roman es ukran behurcolasaval.
18/28 A kérdező kommentje:
Mennyire tartjátok esélyesnek az EU-ból történő kilépést egy esetleges Fidesz győzelem után?
2021. márc. 18. 23:00
19/28 anonim válasza:
Tök mindegy hogy ki nyeri. Aki nyer az építheti ki a zantikrisztusnak a covid diktatúrát! Mellesleg az eljövendő ítéletet egyik sem tudja megállítani.
20/28 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet #18-as. Kormányunk nem akarta ezt a válságot, hiszen most jócskán csökkent a támogatottsága. Igyekszik mindent elkövetni, hogy kilábaltassa az országot a válságból (ha csak látszólag még akkor is)gondolok itt a moratóriumra, bértámogatásra, stb. Több helyről hallom, hogy valami oknál fogva nem tudják felvenni. Szerintem 2027-ig szinte esélytelen, hogy távoznánk az EU-ból (hiszen a helyreállítási alap is eddig jön) és még ezt követően is vitatnám, hogy kilépnénk...
2021. márc. 19. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!