Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Győrfi Pál titeket is idegesít?

Győrfi Pál titeket is idegesít?

Figyelt kérdés

Igazi csontig benyaló propagandista lett, aki bármit megtesz a Fidesznek.

Nem tudom mennyit ajánlottak neki, de nekem nem lenne pofám ilyet csinálni, egyik pártnak sem.

Bár gondolom minden közfoglalkoztatott ilyen, nem hiába vannak a helyükön, ha ellenkeznek a hatalomnak, repülnek...

2021. márc. 16. 02:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Engem már az összes minden nap egyre szuperveszélyesebb mindmeghalunk vírusról nyilatkozó vírusceleb irritál.
2021. márc. 16. 07:43
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Igen idegesít, de nem csak ő, hanem már Zacher Gábor is, aki szintént beállt a covid kamugyártásba.
2021. márc. 16. 08:20
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
Nem, egyáltalán nem idegesít...te kedves kérdező sokkal jobban idegesítesz 😠
2021. márc. 16. 08:31
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Nem foglalkozom vele. Te inkább nézzed mondjuk vad(diszn)ait és recsizz rá! 🤣
2021. márc. 16. 08:56
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
Győrfi egy celeb. Mivel feltehetően semmihez sem ért, benyomták ide, ahol mindig a reflektorfényben lehet. Ezeknek ez, alanyi jogon jár!
2021. márc. 16. 09:17
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy idegesít. Egyrészt az, hogy covidbirka fideszhívő ő is, másrészt mert lépten-nyomon a pofámba tolják. Nála csak Szlávik meg Zacher a rosszabb, ja meg Merkely és Cili nénje.
2021. márc. 16. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Nagy csalódás nekem, kezdetben pár éve még szimpatizáltam vele, de már hallgatni sem birom, főleg mióta a csapból is ő folyik, most meg már a kormánypropagandát is tolja. Nála még egy tamponreklám is elviselhetőbb szerintem. Sajnos ő is eladta magát.
2021. márc. 22. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, mert YouTube-on nem bírok megnézni semmit anélkül hogy legalább kétszer ne szakítaná meg az adást egy kis propaganda."

uBlock Origin

Szívesen.

2021. márc. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!