Lehet hogy nem nyitnak ki az üzletek 22-után?
A kérdező szavazást indított:
38 szavazat
Miért kell az agyatokat pánikolásra meg rettegtetésre pazarolni, mikor láthatólag ennyire szegényes az elmétek?
Itt vagy az interneten, rendelj neten amit a boltban keresnél és ennyi!
2021. márc. 15. 13:30
Az élelmiszerboltot és a patikát (esetleg drogériát) szerintem nyitva hagyják.
2021. márc. 15. 13:31
Ezt a kéthetes lezárást szerintem senki se gondolta komolyan. Ennyi idő alatt nem lehet sem elég embert beoltani, se érdemben ellaposítani a harmadik hullámot. Minimum húsvétig meg lesz hosszabbítva.
2021. márc. 15. 14:17
2021. márc. 15. 14:36
"Van egy olyan félelmem, hogy nem nyitnak ki az üzletek március 22 után sem. Elképzelhető?" - Ezt már akkor BIZTOSRA lehetett tudni, amikor elrendelték a zárlatot. 2 hét alatt nem változik semmi, még az oltottak aránya sem. Szóval teljesen jogos. Ha véletlenül mégis nyitnának, az lenne a hiba ebben a helyzetben.
2021. márc. 15. 16:10
Kieg.: Azt viszont el tudom képzelni, hogy csak azért adtak meg két hetet, mert ennyiből látszik, hogy elég lesz vagy sem ekkora korlátozás. Azaz legjobb esetben lesz egy icipici nyitás, valószínűbb, hogy nem változik semmi, de az is benne van, hogy még jobban szigorítani kell, mert nem fog látszódni érdemi javulás.
2021. márc. 15. 16:56
Így,ahogy az utolsó írja.
Két hét arra elég,hogy felmérjék,mekkora a baj (szerintem).
De tényleg,miért nem rendelsz interneten?
2021. márc. 15. 17:08
Először megkínálták az államfőket egy szép nagy összeggel, hogy legyen országában járvány. Lett is. Aztán megkínálták őket uniós támogatásokkal a kárenyhítésekre, eltették! Aztán a károkra szánt hazai pénzeket elkülönítették, majd eltették. De nem elég, lélegeztető-maszk-vakcinabizniszek sokasága, ömlik a korrupciós pénz a zsebeikbe, de nem elég. Lélegeztető gyárat építenek a haverok, maszkgyárat építenek a haverok, vakcinagyárat épít az ország veje! Amihez kellenek a betegek, a halottak covidos bélyegzővel, hogy akár évekig lehessen a járványból profitálni!
Na ezért van 1-2-3-4-5..42. hullám
2021. márc. 15. 19:31
9/15 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom azért mondták, hogy 2 hétre zárunk, hogy ne keltsenek pánikot. Hónapokról beszélünk itt és ezt tudták
Itt nem hónapok, évtizedekröl van szó, legfeljebb 2030 körül várható részleges, ütemezett nyitás. Kitartás honfitarsaim,marcsak egy kicsit kell kibirni, cél egyenesbe értünk.
2021. márc. 16. 23:40
Kapcsolódó kérdések: