Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kossuth díjat nagy ferónak?...

Kossuth díjat nagy ferónak? Ez komoly?

Figyelt kérdés

Az a nagy feró kap kossuth díjat, egy pénzadománnyal járó rangosnak számító kitüntetést, aki világéletében szinte semmi értékes produktumot nem állított elő, akinek nincs énekhangja?

Eközben legalább egy tucat arra sokkal érdemesebb, valódi művész, komoly életművel a háta mögött, hoppon marad.

2021. márc. 15. 12:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
68%

Azt tudod, hogy azért vagyunk olyan ország ahol a "valóvilag, a győzike show lesz a top" Mert a Nyugatra, próbálunk hasonlítani. Sőt egész Európa valamely szinten Amerikát majmolja. Akkor még jó hogy aki a kultúránkat őriz. Pl egy István királyban. És mellette, más dolgokat is tesz le az asztalra amiket TE NEM TETTÉL akkor kapjon már valami díjat :D

Most komolyan miért fáj Magyarnak lenni ? Ez tipikus aza fiatal személet, hogy minden ami Magyar az béna... nem minden béna ami Nyugati színvonal... lásd valóvilag.

2021. márc. 23. 00:03
 32/34 anonim ***** válasza:
35%

Nem, nem azért. Senki nem úgy ült le ezeket nézni, hogy "én most nyugati vagyok". Azért, mert igénytelen, semmirekellő trash a népesség nagy része, ugyan úgy, mint más országokban. És jól szórakozott azon, hogy köpködheti a nagyobb trasht, aki legalább gazdagodott rajta. Köpködte minden nap, hogy legalább ennél jobb!

A kulturád ilyen féleképp való felfogása pedig a szánalmas, turbo magyar színvonala. Nem fáj magyarnak lenni (kisbetű), az fáj, hogy te azt hiszed, hogy nagyobb magyar vagy nálam. Ez nem verseny, és nem attól leszel magyar, hogy turulmadárral szexelsz, meg István a király a csengőhangod. A vesszen trainon skandálásától sem leszel. Szevassz

2021. márc. 23. 00:31
 33/34 anonim ***** válasza:
sajnos a magyar tahóság
2021. márc. 23. 09:28
 34/34 anonim ***** válasza:

32# "Senki nem úgy ült le ezeket nézni, hogy én most nyugati vagyok."

Pedig nagy vonalakban így történt

2021. márc. 26. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!