Ha az előválasztáson eldől az ellenzéki miniszterelnökjelölt kiléte Orbán kimer állni vele egy vitára, vagy megfutamodik, mint 2006 óta mindig?
Én már a Halloweent is sokall, meg a Valentin napot,miért kellene minden amerikai marhaságot átvenni.
A Trumph Biden vita is értelmetlen orditozásból állt, alig volt egy befejezett mondat.
Ráadásul ott még annyi értelme lehetne, hogy ott személyre szavaznak, nálunk meg nem.
21
Miből gondolod, hogy a miniszterelnökjelölti vita csak az USA-ban van? Nagyon sok európai országban bevett szokás. Mellesleg azért fulladt a legutóbbi ilyen vita ordítozásba, mert Trump egy idióta, aki csak ordibálni és belefojtani tudta a szót a másik jelöltbe.
"Nincs értelme a vitának. Az ellenzék azt igér, amit akar,"
Már bocsi, de akkor ennyi erővel semmilyen miniszterterelnöki vitának nincs értelme az egész földön. Orbán nem ígérhet bármit a következő 4 évre? Dehogynem.
Én se állok szóba olyanokkal akik eü minimálbérről ábrándoznak, vagy a jogállam átmeneti felfüggesztéséről.
Pedig még csak miniszterelnök se vagyok.
A demokrácia egyik értékmérője a vita,a másik ember,politikai nézet elismerése.Ezt nem szabad elutasítani. Ez vétek.
Amikor 1974-ben Bobby Fisher nem állt ki Karpov ellen a sakkvilágbajnoki döntőre,mindenféle indok miatt,akkor elvették tőle a címet.Ez a normális,ezt kéne itt is tenni!
Nem szabadna úgy miniszterelnöknek választani valakit,hogy nem vállal vitát. Ez a másik oldal teljes lenézése,ez elfogadhatatlan. Milyen alapon nem áll ki?
Hogy csak veszthet vele,vagy mifene?Akkor kérem veszítsen,de álljon ki az emberek elé!
#27-es így igaz!
Ha véletlen a moslék jutna hatalomra nem sokáig lesz ott,ugyanis ebben az esetben a nép lesz a törvény és nem ússzák meg annyival,mint Demszky!
LE A HAZAÁRULÓKKAL!
28./
Vigyázzunk a cimkézésekkel.
Attól hogy valaki szociáldemokrata érzelmű,vagy baloldali nem feltétlen hazaáruló.
Én nem vagyok jobboldali beállítottságú,de a nemzeti zászlót mindíg kirakom az ünnepekre.Jó lenne ezt is tudatosítani,majd 40 évvel a Kádár rendszer után!
"Egyszerűen semmi értelme"
Én is így gondolnám, ha fideszes lennék és tudnám hogy Orbán alkalmatlan egy ilyen vitára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!