Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az előválasztáson eldől az...

Ha az előválasztáson eldől az ellenzéki miniszterelnökjelölt kiléte Orbán kimer állni vele egy vitára, vagy megfutamodik, mint 2006 óta mindig?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 11:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
46%

Én már a Halloweent is sokall, meg a Valentin napot,miért kellene minden amerikai marhaságot átvenni.

A Trumph Biden vita is értelmetlen orditozásból állt, alig volt egy befejezett mondat.

Ráadásul ott még annyi értelme lehetne, hogy ott személyre szavaznak, nálunk meg nem.

2021. márc. 16. 14:12
 22/33 A kérdező kommentje:

21

Miből gondolod, hogy a miniszterelnökjelölti vita csak az USA-ban van? Nagyon sok európai országban bevett szokás. Mellesleg azért fulladt a legutóbbi ilyen vita ordítozásba, mert Trump egy idióta, aki csak ordibálni és belefojtani tudta a szót a másik jelöltbe.

2021. márc. 16. 14:30
 23/33 anonim ***** válasza:
46%
Nincs értelme a vitának. Az ellenzék azt igér, amit akar, s azt tart be, amit akar (legfeljebb utólag beismerik, hogy: ...Hazudtunk reggel, éjjel, meg este...". OV ilyet nem tehet.
2021. ápr. 9. 20:27
 24/33 A kérdező kommentje:

"Nincs értelme a vitának. Az ellenzék azt igér, amit akar,"

Már bocsi, de akkor ennyi erővel semmilyen miniszterterelnöki vitának nincs értelme az egész földön. Orbán nem ígérhet bármit a következő 4 évre? Dehogynem.

2021. ápr. 9. 20:34
 25/33 anonim ***** válasza:
29%

Én se állok szóba olyanokkal akik eü minimálbérről ábrándoznak, vagy a jogállam átmeneti felfüggesztéséről.

Pedig még csak miniszterelnök se vagyok.

2021. ápr. 9. 22:34
 26/33 anonim ***** válasza:
69%

A demokrácia egyik értékmérője a vita,a másik ember,politikai nézet elismerése.Ezt nem szabad elutasítani. Ez vétek.

Amikor 1974-ben Bobby Fisher nem állt ki Karpov ellen a sakkvilágbajnoki döntőre,mindenféle indok miatt,akkor elvették tőle a címet.Ez a normális,ezt kéne itt is tenni!

Nem szabadna úgy miniszterelnöknek választani valakit,hogy nem vállal vitát. Ez a másik oldal teljes lenézése,ez elfogadhatatlan. Milyen alapon nem áll ki?

Hogy csak veszthet vele,vagy mifene?Akkor kérem veszítsen,de álljon ki az emberek elé!

2021. ápr. 9. 23:58
 27/33 anonim ***** válasza:
62%
Egyszerűen semmi értelme. Üres ígéretes és hazudozás menne mindkét fél részéről. Az ellenzék megígérhet bármit, de úgy sem lesz belőle semmi. ( lásd pl. Karácsony ígéretei a budapestieknek, gyakorlatilag semmi lényeges nem valósult meg, na ez lenne az országgal is) Nem az a lényeg hogy vannak e ilyen kamu viták amin aztán lehet csámcsogni, hanem hogy gazdaságilag jól menjen az ország és fejlődjön. Ez pedig az elmúlt 10 évben megvalósult, bár ez a Covid betesz most mindenkinek. Lehet a Fidesz is ebbe bukik bele, de azért reméljük nem, és a relatív többség legalább meglesz. Hidd el, ez minden MAGYAR ember érdeke. Még ha nincs is tisztában ezzel valaki mert hisz a ballib propagandának.
2021. ápr. 10. 03:26
 28/33 anonim ***** válasza:
21%

#27-es így igaz!

Ha véletlen a moslék jutna hatalomra nem sokáig lesz ott,ugyanis ebben az esetben a nép lesz a törvény és nem ússzák meg annyival,mint Demszky!

LE A HAZAÁRULÓKKAL!

2021. ápr. 10. 09:23
 29/33 anonim ***** válasza:

28./

Vigyázzunk a cimkézésekkel.

Attól hogy valaki szociáldemokrata érzelmű,vagy baloldali nem feltétlen hazaáruló.

Én nem vagyok jobboldali beállítottságú,de a nemzeti zászlót mindíg kirakom az ünnepekre.Jó lenne ezt is tudatosítani,majd 40 évvel a Kádár rendszer után!

2021. ápr. 10. 09:28
 30/33 A kérdező kommentje:

"Egyszerűen semmi értelme"

Én is így gondolnám, ha fideszes lennék és tudnám hogy Orbán alkalmatlan egy ilyen vitára.

2021. ápr. 10. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!