Ha nem lennének korlátozó intézkedések, és médiacirkusz, észrevennéd, hogy világjárvány van?
Figyelt kérdés
Ha élhetnél, dolgozhatnál szabadon, nem veszítenéd el a munkád, nem korlátoznának, és a média minden szegletéből nem a pánikkeltés ömlene észrevennéd, hogy világjárvány van?2021. márc. 14. 19:22
11/12 anonim válasza:
Szia 1es doki!
Mond hova menjek, megyek megnézni mi van ott.
Maszkot se veszek fel, utána lehet tesztet csinálni egy hét múlva is, meg két hét múlva is.
Negatív lesz.
Honnan tudom?
Étel kiszállítással foglalkozom németben.koronás részlegekbe is viszek kaját, jóba vagyok az ottani dolgozókkal.Amiket ők meséltek, és a média mutat az hogy is mondjam finoman, mutat egy elég erős eltérést.
Nos ezek után elmondom bármikor mernék bármilyen koronaosztályra maszk nélkül is menni.
Ha itthon leszek, szólsz hol melózol, azt ütközünk.
A tesztet azért írtam heti szinten járok tesztre, több hónapja mindig negatív, pedig még a legrosszabb helyeken is voltam a kórházakban.
Nem fura mi??
12/12 anonim válasza:
#9 ha nem lenne hype, akkor nem lenne leterhelve az eü, mert az emberek otthon átvészelnék, mint a sima influenzát, és hype hiányában korlátozások se lennének, így cég bezárás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!