Szél Bernadett miért vágatta le a haját?
Figyelt kérdés
Újabban láttam tévében,neten és rövöd haja van.Régebben hosszabb volt,meg is lepődtem.Természetesen semmi közöm hozzá,csak érdekel van e ennek valami köze a politikai dolgaihoz vagy csak így tetszik neki és frizurát váltott.(Lehet már régebb óta ilyen csak én most vettem észre)2021. márc. 14. 15:25
1/15 anonim válasza:
Dobrev Klárira akar hasonlítani.
2/15 anonim válasza:
Gondolom öregszik, töredezni kezdett a haja és hasonlók. Szerintem így is jól néz ki.
5/15 anonim válasza:
Már nem akar 400.000Ft-os fodrász számlát.
7/15 anonim válasza:
6
Szerintem, az ilyen kérdéseknél arra gondol a kérdező, hogy valaki látott-e valami beszélgetést, megjegyzést a frizuraváltozással kapcsolatban.
Igazán nem lenne illendő személyesen zavarni valakit ezzel.
Hiszen voltak mások, akik külön megmondták, hogy mi volt az oka, stb. Csak lehet, hogy pont az(oka)t nem olvasta, nem látta, nem találta a kérdező.
8/15 anonim válasza:
Szerintem előbb-utóbb át akarja operáltatni magát férfivá.
9/15 anonim válasza:
Más is változtatja a frizuráját időnként, különösebb ok nélkül. Egyébként a mostani jobban néz ki szerintem.
10/15 anonim válasza:
Nem akarta, hogy Klára legyen az egyetlen férfi a csapatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!