Aki Magyarországot balkánozza, meg tudná magyarázni, mit ért ez alatt? Hol kezdődik pontosan a “balkán”. És miért degradáló, ha valaki balkáni?
Talán azért Szlovénia kivétel. Az már nem annyira Balkán. Lehet földrajzilag arra van, de kulturálisan és gazdaságilag is messze van a többitől! :)
De valóban oda sorolható területileg. Ez igaz. A szélére. :)
Amúgy fizetést tekintve maradunk el Románia mögött rendesen!!
Kisebbségen nem a magyarokat, hanem a Rikárdókat értettem.
Hétköznapi értelemben a "balkán" az egy életszínvonal:
Amint látod, mi pontosan beleolvadunk oda.
Ezt kereskedelmi dolgozóként hétről hétre meg tudom cáfolni.
16
Luxemburgban kevesebb tévé fogy mint Magyarországon. Tehát Luxemburg is balkáni?
17 ezzel több baj is van
1) honnan, melyik hang a fejedben mond ilyen baromságot és von le következtetést és képes egy mondatban használni általánosítást, hamis dilemmát, szalmabábot, téma terelést, hamis érveket és projejciót?
2) nem egy faktoros a helyzet, nem egy ok miatt Balkánozzál Magyarországot.
3) rohadtul nem Luxemburgról van szó.
4) 8as hozzászólást tanulmányozd. Ne csak szavakat benne, hanem az összképet.
18
Neked pedig ki súgta meg, hogy a vásárlóerő a balkániság fokmérője? Nem, nem az, mint kiderült.
Magyarországot általában a kormány miatt balkánizzák le. Tetszik vagy nem, de így van. Bicskanyitogató mentalitás pedig kb minden európai országban található.
Ha nem Luxemburgról van szó, akkor vésd a fejedbe, hogy a népesség és a vásárlóerő igencsak összefügg. Ez általános iskola kb 7. osztálya.
Tanulmányoztam:
a fizetések.
Attól függ melyik szektor. Egy képzett szakmunkás nagyon jól keres.
az eü.
Ez egy gyenge pont. Tegyük hozzá, hogy a balkáni képességű kórházvezetők érdeme is.
a szakszervezetek teljes hiánya.
Ez is csak egy féligazság.
az ország külalakjára való igény teljes hiánya.
Mesebeszéd.
és ezek nyugtázása.
Mesebeszédből mesebeszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!