Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha sokak szerint a mutációk...

Ha sokak szerint a mutációk nem léteznek, vagy csak egyre gyengül a vírus, hogyhogy már gyerekek is kerülnek lélegeztetőgépre?

Figyelt kérdés

[link]

Rengetegen hangoztatják, hogy a mutáció során csak gyengül a vírus.

Nos ezt akkor mivel magyarázzátok?

Mellesleg nem lenne indokolt egy keményebb kijárási korlátozás? Egyre több a beoltott és a fertőzött is. A wuhani vírus ellen kifejlesztett vakcina már semmit nem ér.

2021. márc. 13. 14:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

9-es!

Neked jól fizetnek a közmédiánál ezekért a hírekért?

Vagy a székházból kapod az étkezési hozzájárulást?

Utalványban fizetnek, vagy válaszonként egy zsák krumpli?

2021. márc. 13. 16:10
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

"Csomó ismerősömet nem érem el telefonon."

És ez csak és kizárólag azt jelentheti, hogy az illető covidos és lélegeztetőgépen van?

2021. márc. 13. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

Nem. De pont az idősebbeket, akik elvileg ki sem mozdulnak otthonról -legalábbis ritkán.

(Miután itthon ücsörgünk egész nap, telefonon igyekszünk kontaktálni az ismerősökkel.)

Senki nem fizet semmit. Ezek tények.

A beteg családdal 20 perce beszéltem utóljára telefonon.

A srác, akit elvitt a mentő kb. 25 éves, az elmúlt hetekben még eljárt bulizni.

Van, akiről tudom, hogy beteg -az anyjától- de nem érem el.

De beszéltem olyanokkal is, akik pozitív teszttel, enyhe tünetekkel átestek rajta.

A te környezetedben nincs beteg?

2021. márc. 13. 16:43
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

Érdekes, hogy az itteni virustagadók simán elhiszik azokat a történeteket, hogy senkinek nem lett semmi baja a virustól, de ha valaki azt írja, ismerősei, rokonai kórházba kerültek meg nagyon rosszul voltak, akkor azt biztos a kormánymédia pénzeli meg hazugság.

Egyébként én is 3 hete kaptam el, 1 hétig 40 fokos lázam volt, és még ma is itthon fekszem tüdőyulladással, mint szövődmény. Kívánom, hogy ne tudd meg milyen az, amikor alig kapsz levegőt.

2021. márc. 13. 17:29
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Hitelesek ezek a riogatások nagyon, csak már mindenki leszarja őket. a vírusok 99,99%-a mutáció során gyengül, ez a COVID csak erősödni tud. Szar indexen is lehozták, hogy: Headline: Egy 32 éves férfi a koronavírus legfiatalabb áldozata

Valóság: “Egy 32 éves férfi a koronavírus legfiatalabb áldozata − derül ki a kormányzati tájékoztató oldalra feltöltött adatokból. A beteg légmellbetegséggel küzdött.”

Egyébként a húgom úgy ment át a rettegett brit mutánson fiatalként, hogy nulla tünete volt. Sajnos én nem tudtam tőle elkapni, pedig kellene a zöldkártya.

Plusz fals az egész, Szlávik pofázik, hogy ő nem venne repülőjegyet nyárra, miközben a lánya éppen dubajozott :D szánalmas fals szar emberek.

2021. márc. 13. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
#14 tudjuk, hogy aki elkapja az már azonnal lélegeztetőgépre kerül... Az emberek már nem hisznek a fosatásnak, mert legtöbben az ellenkezőjét tapasztalják. Persze sajnos ettől még van aki belehal, vagy csak beteg lesz, mint pl influenzába, autóbalesetbe, rákba, stb-be is, de nem ez a többség, sőt néhány százalék sem lenne az arányuk, ha tudnánk a valós fertőzöttek számát, mert rengeteg tünetmentes van. Jobbulást azért mindenképpen!
2021. márc. 13. 17:34
 17/20 anonim ***** válasza:
15%

Erre az oldalra idetaláltak a göré... akarom mondani a Gödények.

2021. márc. 13. 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:
43%
Bizony, bizony,mar kozel ezer szimulans hevereszik a lelegezteto gepek alatt.De nem kell megijedni,igaz, nincs szemelyzet aki kezelje, de van 16000 lelegezteto gepunk,szet kell osztani a fuldoklok kozott,vigyek haza,es gyogyuljanak home office-ban.
2021. márc. 13. 22:35
 19/20 anonim ***** válasza:
31%
Van aki, elkapja, és enyhe tünetekkel megússza. És van, aki nem. Nem tudják megmagyarázni, hogy miért. De tény, hogy most már egyre többen vannak fiatalok is betegek. Jó lenne végre észre térni, és komolyan venni.
2021. márc. 13. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Térjenek is észhez és számoltassák el az összes ilyen biofegyver gyártót!!!
2021. márc. 14. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!