Ha a járványhelyzet úgy követelné, hogy nyáron 12-től teljes kijárási korlátozás lenne, te hogy tűrnéd?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 23:47
11/21 anonim válasza:
Ja, mert csak múlt időben hazudtak a vírusról, valóban. A mostani, semmiből előrántott, szinte Európa-rekorder adatokban tényleg nincsen semmi gyanús.
12/21 A kérdező kommentje:
Tavaly azért tudtak hazudni mert teszt hiány volt világszerte. Nálunk teszteltek mélyen a legkevesebbet Európában, a lázas betegeket is elküldték teszt nélkül. Tudom, mert vannak orvos ismerőseim. Adria fontosabb volt a politikusoknak meg a jachtozás. De ezt már nem lehet eljátszani szerintem.
2021. márc. 13. 00:36
13/21 anonim válasza:
AZért vicces, hogy a nemzeti konzultációnál leírjátok, hogy a szájukba rágják az embereknek a választ de itt is csak 4 közül lehet választani. Bár nem igen-nem kérdések legalább.
14/21 anonim válasza:
A nemzeti inzultáció megoldókulcsát betudná valaki linkelni?
Már a második kérdésnél elakadtam sajna :(
15/21 anonim válasza:
Nem kell ezt felteteles modban irni, par nap es reality lesz.
16/21 anonim válasza:
Nagyon szenvedek a melegtől,úgyhogy lehúzott redőnyökkel simán.
17/21 anonim válasza:
Kiismertem az intelligens politikai vírust. Nyáron, ahogyan a politikusok ő is szabadságra megy, és majd szeptemberben újult erővel, vakcinaállóan visszatér valami igazán kemény nevű mutáns. Mondjuk a csernobili mutáns.
18/21 anonim válasza:
Úgy hazudnak a képünkben kényük kedvük szerint most h korlátozás van egy ideje, és csak nő a fertőzések száma.. Számok se valósak azt írnak bele amit akarnak. Ha ez az egész 1956-ban lett volna, már a lámpaoszlopokon lógna a fél parlament...
19/21 anonim válasza:
Biztos nem tartanám be. És a legjobb hogy a rendőrség sem úgyhogy ezt a mi környékünkön buktad.
20/21 anonim válasza:
Nyáron jó lenne kimozdulni, addig felőlem maradhatnak a lezárások, amúgy is készülnöm kell az egyetemre, különben megbuknék. A családom home officban van, fizetés is van, pénz is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!