Észrevetéttek a Fidesz tönkre tette az országot és mindenki éjbérért dolgozik?
Csak röhögök, most a Pesti mocskos fideszes tv-ben arról a népbutításról ami ott zajlik.
Mészáros Lőrincz 600.000.000.000Ft lopásáról senki nem beszél a Fideszesek svájban és a kajmár szigeteki bankokban tartja a magyarok pénzét.
Amit a mi adónkban loptak el ezek a mocskok. Orbán a vidéket észre sem veszi, semmi munkahelyet nem hozott létre 12 év alatt.
A népszabadság megírta az igazságot, mi lett az eredménye?
Lörinc felvásárolta és kuss nektek.
31 milliárd eurót kölcsöt felvett ez a mocskos Orbán és a negyedét már ellopta.
Remélem Isten velünk van és a Jobbik fog nyerni.
20
Pl Debrecenben az már nagy szám ha valaki 150.000-et keres.Itt brutális a munkanélküliség és alacsonyak a fizetések.Vannak akik debrecenbol járnak másik városba dolgozni mert annyira szar itt a helyzet
23
Ott igen, de az ország másik felében meg nem. Szóval a vidéken 150ezret keresnek állítás hülyeség. Nem csak Szabolcs, BAZ és Nógrád megye van...
24
Én nem mondtam hogy vidéken szarul keresnek.A keleti régió az egy nagy nulla viszont nyugaton jól keresnek.Hallottam hogy már Pesten is kezd felhígulni a fizetés mert sokan oda költöznek
Zemplénbe a bokád lefosnád csak szólók! olyan gyönyör a táj.
És ezt nevezed nullának? Budapest elbújhat mellette, te csöves városi munkakerülő koldus!
A Fidesz már az agyadat is kirágta a helyéről!
25. Nem a tájra gondolt azzal, hogy nagy nulla kérdező, hanem a megélhetésre!
Lehet neked rágta ki valami az agyadat a helyéről ha már egy ilyen egyszerű mondatot se bírsz értelmezni. 🤦🏻♀️
#23-as
Én és sok ismerősöm is debreceni és egyáltalán nem rosszak a fizetések, kezdőre legtöbb helyen 200-at megkapod, sok helyen jóval többet is. Azt sem hallottam hogy debrecenből máshova járna el valaki, rengeteg embert ismerek, aki éppenséggel Debrecenbe jár be dolgozni vidékről.
23: Aki Debrecenben nem talál munkát, az sehol a világon nem fog!!! Reggelente 50 kilométeres körzetből özönlenek a dolgozók - még így a korlátozások idején is. Az építőipar teljes erővel dolgozik, az üzemek termelnek, a beruházások épülnek.
Még itt a Gyk.-n is azokról olvashatsz, akik Debrecenbe költöznek, költöznek - és érdekes módon mindenkinek van munkája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!