Miért nem szigorít végre Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
Tegnap 8000, ma 9000 új fertőzött, ezrek halnak meg.
Miért nem rendelnek el kijárási tilalmat? Zárjanak be minden boltot, csak rendelni lehessen úgyis ott az internet.
Mi itthon is maszkban vagyunk, véletlenül sem akarom elkapni a vírust.
2021. márc. 12. 11:40
21/24 anonim válasza:
A 16 éves lány aki meghalt az biztos nem kapott oltást és ezt nem kötekedésből mondom mert én se vagyok oda az oltásért
22/24 anonim válasza:
Orbán a valaha volt legpopulistább magyar politikus. Azért nem lép keményebben mert pont a saját szavazói körében keltené vele a legnagyobb elégedetlenséget. Na meg a "sziklaszilárd" magyar gazdaság sem bírná ki a teljes lezárást, ami szintén durva népszerűségi esést eredményezne....
Na ezért.
23/24 anonim válasza:
"Miért nem szigorít végre Orbán Viktor?"
Most van a főnökénél, az majd megmondja, mi a további teendő.
24/24 anonim válasza:
Ahogy elkezdtem olvasni a kérdést kicsit felhúztam magam, de aztán gyorsan leesett, hogy trollkodsz... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!