Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidják Gyurcsány...

Miért szidják Gyurcsány Ferencet amikor olyan közvetlen és kedves Facebook-on?

Figyelt kérdés

Látszik rajta gyerekbarát a videóiban is, beszélgettem vele chaten is és teljesen rendes.

Mi a fenéért támadja a fideszpropaganda?

Nem örülne az ország ha végre egy normális vezetője lehetne aki nem csak lop hanem ad is?

2021. márc. 12. 10:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
71%

#9 Ezek a gyűlöletre szítóknak 90% kamuprofillal és MI által generált propaganda, melyek mögött a hatalomra törők frusztráltsága van.

Próbálják fellázítani az embereket, gyűlöletbeszéddel, és fake news hírekkel. Ez ideig még működik is, de valószínűleg egyre imunensebbek már rá az emberek, ezért egyre fokozni kell a spirált.

Én más olyan youtubos videót is láttam, ahol Orbánt azzal vádolták, hogy pedofil orgián vett részt, majd utána lakmároztak a gyermekek testéből.

2021. márc. 12. 10:39
 12/38 anonim ***** válasza:

Jól van kedves kérdező, akkor amikor chatelsz a böszmével, akkor esetleg kérdezz rá egy két "apró" dologra. Nevezetesen, mekkora volt az infláció, a munkanélküliség, a jegybanki alapkamat az ő regnàlása idején... aztán hogyan alakultak a reáljövedelmek, hány száz milliárdot vontak ki az egészségügyi rendszerből, hány ezer eü dolgozó hagyta ott a rendszert, mennyi béremelés volt a pedagógusoknál, eü dolgozóknál... aztán, hogy alakultak a közüzemi díjak, milyen támogatást kaptak étkeztetés és egyéb módon a gyermekek, milyen családtámogatási rendszer volt, hányan kerültek a devizahitelesek csapdájába, és hát az egy főre jutó GDP is érdekes. Felvetheted még a volt Csillebérci úttörő tábor, és a Budapesti KISZ székház, és komplett KISZ vagyon ellopását is...

Végül kérdezd meg Tőle, hogy akkor most mi a helyzet az Öszödi beszéddel, meg leginkább 2006. október 23-án mi, hogyan történt.

Ha esetleg nem lesz beb@szva, és véletlenül kibontja neked az igazság minden szélét, akkor, de csak akkor rájössz talán te is, hogy ki az a Gyurcsány Ferenc.

2021. márc. 12. 11:09
 13/38 A kérdező kommentje:
Kit érdekelnek ezek? Te diktatúrában vagy demokráciában akarsz élni?
2021. márc. 12. 11:10
 14/38 anonim ***** válasza:

13# ja, hogy téged nem érdekel drága húsom, hogy az emberek milliói jártak qrva szarul ezzel a megalomániás hazudozó, alkoholistával, mert mondjuk akkor te még csak porbafingó Jancsika voltál...???

Hát akkor engem meg az nem érdekel, hogy te hol akarsz élni...na puff!

Amúgy szerintem te azt sem tudod, mit jelent a diktatúra! Ugyanis most sem abban élsz Jancsika!!

2021. márc. 12. 11:16
 15/38 A kérdező kommentje:

Nyitott színes társadalmat akarok ahol a családokat nem bélyegzik meg attól hogy mondjuk egy neműek vagy nemváltoztatottak

Szét kell nézni nyugaton és tanulni

2021. márc. 12. 11:18
 16/38 anonim ***** válasza:
15# ha te ilyet szeretnél, akkor szólok, hogy a mai magyar társadalom döntő része még nem ilyet szeretne, úgyhogy a DEMOKRÁCIA jegyében vagy elfogadod, vagy szépen elhúzol innen!!!
2021. márc. 12. 11:21
 17/38 A kérdező kommentje:

Ha fidesztroll vagy akkor neked kell majd elmenned ha győzünk!

2021. márc. 12. 11:26
 18/38 anonim ***** válasza:

Kérdező neked kb semmi fogalmad sincs se nyugatról, se Gyurcsányról.

Hangzatos, liberális politikának a felültetettje vagy, idővel majd rájössz mennyire tévút ez.

A liberálisok mindig egy kis csoport eszméjét karolják fel, és helyezik az egész társadalom fölé.

2021. márc. 12. 11:29
 19/38 anonim ***** válasza:

Hú kérdező, ez ám az igazi nyílt társadalom, és elfogadás.

És, hogy beindítjátok az ÁVH-t, deportálás lesz, kibújt a szög a zsákból úgy nézem.

2021. márc. 12. 11:32
 20/38 anonim ***** válasza:
17# nem vagyok fidesz troll...és akkor sem félnék tőletek, ha ne adj isten 2022- ben nyernétek...próbáljátok meg ismét, hajrá magyarok?!
2021. márc. 12. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!