Fideszesek! Ti és a szeretteitek inkább halnátok hősi halált lélegeztetőgépen, minthogy segítséget kérjetek a hanyatló Nyugattól?
Még 200 sincs a napi halottak száma, mégis elvileg már csordultig vannak a kórházak, Budapesten már szelektálnak is kinek adjanak még esélyt, és kit húzzanak le a gépről és hagyjanak meghalni. (Mindez csak városi legenda, nincs link egyelőre)
Arról viszont van link, hogy nyár közepére közel 50 ezer halottat jósolnak Magyarországon az előrejelzések, és a csúcson napi 500 feletti halálos áldozatot.
Ha már a 200-at sem bírja az egészségügyünk, akkor Nyugattól kellene segítséget kérnünk. Igen ám, de Nyugat-Európa a legádázabb ellensége a Fideszes embereknek... Brüsszel, migránsok, Sorosisták.
Egy Fideszes család inkább halna meg hősiesen, mint a hanyatló Nyugaton kezeljék lélegeztetőgépen, ahol jobb az EÜ mint az itteni 10+ éven át lerohasztott szar?
Nem, természetesen nem halnék értelmetlen halált, nem utasítanám vissza a nyugat segítségét, ahogyan pl.: Gyurcsányét sem, ha életveszélybe lennék, és ő hívná ki rám a mentőket. Fordított esetben én is megmenteném akármelyik ellenzéki politkus életét.
Nem is tudom hogy fordul meg a fejedben ilyen hülyeség. Ha életveszélybe kerulunk, nyilván segítünk egymásnak, ennek a politikához semmi köze.
#12 "Nem is tudom hogy fordul meg a fejedben ilyen hülyeség. "
Hidd el nem egyszerű a dolguk! Ülnek és azon tanakodnak hogyan kérdezzenek nagyobb baromságot mint korábban, majd amikor kitaláltak valami eget rengető hülyeséget, akkor azonnal beírják kérdésnek.
A cél a hergelés és a lényeg minél nagyobbat hazudni benne.
Kérdező, szerintem te egy komolytalan, megkeseredett emberi roncs lettél, aki a gyk-n keresi a boldogságot.
Túltolod ezt a fideszes mániát, hergelsz, csúsztatsz, összehordasz hetet-havat, a saját igazadra keresel megerősítést.
Amikor nem volt lélegeztető gép ezen ment a sírás hogy jaaj mi lesz azzal akinek kéne?
Most meg hogy van lélegeztető gép már ez a baj hogy jaaj minek kellett ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!