Hogyan lehetséges az, hogy ezek a gonosz balliberális államok, országok emberei mérföldekkel magasabb és jobb színvonalon élnek, mint a magyarok jelentős része valaha is fog? Azt hittem, a nyugat hanyatlik.
39/40
Nagyon ügyes a cikk hogy 1 több milliós városban megtalálta ezt a pár nyomorultat.
Magyar garzon miben különbözik?
A magyar attól érezné jól magát ha az egész világ egy putri lenne.
Dehát tudjuk, a nyugat pusztul az se kolbászból van. Az usa-ban sok a néger, ausztriáliában nagyok a pókok, a közel kelet üres sivatag.
Magyarországnal semmi se lehet jobb.
És bármi áron be is kell bizonyítani.
Mert attól a magyar úgy érezheti hogy mekora luxuban él.
Ilyen propagandát nálunk biztosan nem láttok! ... mert nincs tengerünk ... vettünk ugyan egy tengeri kikötőt 32 hektáron Triesztben ... csoda folytán még előfordulhat:
Igen ez valóság.
Jellemző hogy a magyarok mindig minden országból csak a negatívumokat emelik ki.
Tessék ez a magyar valóság.
Tudom ez mind cigány, de valójában a fele magyar.
Arányaiban a kínaiak jobban állnak.
Itt mikor épül új város soha.
Tudom hogy titeket csak az irigység motivál. Meg az álomvilág amit orbán teremtett.
Ti abban akartok élni.
"A magyar attól érezné jól magát ha az egész világ egy putri lenne."
Nem ez a magyar ember például azt akarja, hogy nyisd ki a szemed, nem csak Magyarországon van szegénység. Szegénység mindenhol megtalálható bárhová is menjen az ember. És vannak nálunk sokkal jobb helyek is. Persze tudom hogy ti Észak Koreában is szívesebben élnétek mint itt.
Nos, 46-osban a példa azért érdekes, mert a hajóépítésbe fektetett tőke megtérülési sebessége a leglassabb. Nekik mégis megéri, mert rövidebb idő alatt építenek. No és a chip gyártásuk? Már az 5g-nél tartanak. Nem véletlenül nézték meg közel 2 millióan azt a videót, ami nyilvánvalóan külföldnek készült ... "mint propaganda".
Sajnos mi nem tudunk hasonló propaganda filmet készíteni .... talán csak fodbalstadion építésről.
"Sajnos mi nem tudunk hasonló propaganda filmet készíteni .... talán csak fodbalstadion építésről."
Akkor ajánlom neked a számok a baloldali álhírek ellenszere oldalt és Facebook csoportot. Ott nem a baloldali független objektív médiumokban elhíresűlt Stadionokat fogod látni, meg a híres kidőlt kerítéseket, omladozó vakolatú házakat és korházakat, cigánytelepeket fogod látni, hanem azt a rnegeteg fejlődést, amit 10 év alatt elértünk. Ha próbára akarod tenni a nézeteidet és nem csak a nyomort akarod látni, ahogyan teszed azt kínával, akkor olvas bele a pár cikkekbe néha. Kína és más országok sem kezdték jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!