Ma 8312 az új fertőzöttek száma. Mikor lesz nyitás ezután?
20-as: Az egész onna indul, hogy coronavírusus beteget nem is kéne lelegezetetögépre rakni, mert nemhogy nem, segít, hanem egyenesen ront az állapotukon.
Forrás: [link]
Az alábbi virológusok és belkgyógyászok nem értenek egyet e lazárások eme formájával, illetve az oltási stratégiávaL.
Dr.Hendrik Streeck professzor, a Bóni Egyetem Virológia és Aids kutatáskutás közponzkának vezetöje. Szerinte ez a fajta lezárás egyáltalán nem szorítja a vissza a vírußst, szerinte elég lenne a rizikócsoprtra kidolgozni egy preventatív programit. múlt héten jelent meg a könyve az lemult egy év koronavírus kutatásairól és ott részletezi szerinte a szükséges lépéseket.
Dr. Matthias Schrappe belgyógyász, a Kölni Egyetem orvosi karának oktatóta Szerinte a Lockdwonnal nem lehet a vírus terjedését megakadályozni, söt még a mutációk kialkula´sát segíti.
Dr. Detlev Külger: nyugalmazott föorvos, korábban az egyik berlini kórházvirológusaként vezette a fertözö osztályt Szerinte a mutációk nem veszélyesebbek, mint a vírus elsö ismert változati ez csupán politikusok fullyák, a lockdwon csak nagyon minimális mértékben lassítota járvány terjedését, de ha figyelme vesszük a psycholgiai hata´sokat többet ártott, mint használ, szerinte is abba kéne hagyni a lezárások ebben a formában.
Sajnos nem afelé haladunk. Az 1. hullámban napi 100 megbetegedés volt.
Aztán a 2. hullámban kötelező lett a maszkhasználat a munkahelyeken, boltokban. Ekkorra lett a napi esetszám napi 1000 megbetegedés.
3. hullám dupla maszk ajánlatos, közterületen is. Most a napi esetszám 8000.
A 4. hullámra az várható, hogy otthon is kötelező lesz a maszkhasználat és mindenki beteg lesz.
A fene egye már meg ezeket a rohadt számokat!
Napokig nem olvastam semmit is tök nyugodt vagyok... (ezt is gyorsan kiverem a fejemből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!