Várkonyi Andrea nem vár a Pfizer oltásra? Őt ezek szerint Dr. Mészáros Lőrinc "oltogatja"?
2021. márc. 11. 09:36
21/32 anonim válasza:
20: Dr.Várkonyi Andrea helyett főzött otthon Bochkor, és Dr. Várkonyi Andrea kezelte viszont az ütvefúrót és a kombinált fogót. Lehet, ez a készsége vezette a gázszerelőhöz?
22/32 anonim válasza:
az a kuki már hajókötél, húzni lehet vele de tolni már nem.
Mindegy van mastercard
23/32 molnarmarcell21 válasza:
Ha tényleg Lőrinc a szerencsés, Lőrinc pedig a mi pénzünkből vette meg magának a hölgyet (bocs, de a szerelmet valamiért nehezen tudom elképzelni), akkor én is igényt tarthatok Andreára hozzájárulásom mértékében?
24/32 anonim válasza:
23 megszagolhatod a popsi lukat de nem érhetsz hozzá
25/32 Pleslie válasza:
De sújos..😂🤣
Szèpek lesznek együtt..
Gondolom a belső èrtèkek
Hatottak rá..🤑🤑🤑
Bőrbelső,fabetèt+ilyesmi
26/32 anonim válasza:
Undorito ez a no ennel csak a Sarka meg a.Vajna vam lejjebb. Meg Cecil a Rogam. Lassam veluk is joba lesz
27/32 anonim válasza:
Szerintem hatalom miatt van vele.Meg h maganrepulozhet ide oda...
28/32 anonim válasza:
Egofenyezes ez neki h kepes volt egy befolyassos mutyivezert felszedni!
29/32 anonim válasza:
Sztem egy ilyet barmelyik csinosabb osszeszed mert neki meg trofea
30/32 anonim válasza:
Amúgy Lölőnek mióta van doktori címe? Gázszerelő doktor, vagy mi?🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!