Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért nem erősebb kezű a Fidesz?

Mért nem erősebb kezű a Fidesz?

Figyelt kérdés
Gyurcsány és bűnbandája szabadlábon, külföldről bármikor be avatkozhatnak a magyar politikába, az ellenzék büntetlenül eltüntetheti az elöző Fidesz önkormányzat megtakarításait. Fegyőr bármikor felcsúti perezhet, momentumosok lámpavasazhatnak. Még azt a célt is meg fogalmazhatják hogy a vádiratot ne ügyészek, mint egy jogállamban, hanem oknyomozó újságírók, közgazdászok és jogászok állítanák össze. Persze ilyenkor nem indít az EU vizsgálatot, nem aggódik, hiszen ezek az ő csecsüket szopják. Akkor sem mozdítanák a fülünket se, ha Fegyőr katonai pucsra készülne. Felmerül a kérdés, hogy akkor a Fidesz mi a fenének nem záratja be Gyurcsányt oknyomozó újságírók által összeállított vadirattal, a teljes ellenzékkel együtt.

2021. márc. 10. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az Európai unióban vagyunk. Ha keménykezűbb lenne (olyan mint Orosz. vagy Kína) akkor kitennének minket.
2021. márc. 11. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Igazad van kérdező. Én sem értem mit tököl ez az Orbán amikor simán börtönbe dughatná már az egész baloldalt a leendő unokájukkal együtt, az egyedülállókat, melegeket és azokat akiknek csak fél csöcsük van.
2021. márc. 12. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Az elején azt hittem, ironikus a kérdés. A Mandineren, stb. tájékozódva azt látjuk, hogy baloldali polgármesterek naponta tüntetik el a kerület pénzét. Kezdtem azt hinni, hogy arra mutatsz rá, hogy nem furcsa-e, hogy mindent megúsznak mégis.

A felcsúti perrel az a baj, hogy csak ígéret. Nem tudom, mi a bajod az elszámoltatással, ha te is pont azt csinálnád.

"Persze ilyenkor nem indít az EU vizsgálatot, nem aggódik, hiszen ezek az ő csecsüket szopják." <- Ez aztán logikus.

2021. márc. 13. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!