Szerintetek ha bevezetik az oltási igazolást, lesz olyan étterem ami kinyit a pár kisnyugdíjas miatt?
Mivel ugye az egészséges fiatalok számára csak augusztus után lesz oltóanyag (ezt mondta a háziorvos) és egyelőre csak a nyugdíjasokat oltják. Ők pedig nem hiszem, hogy ezentúl mindennap étteremben fognak enni.
Tehát szerintem nem éri meg kinyitni, hiába lesz sok oltott nyugdíjas, nem gondolom, hogy rájuk építve megélnének az éttermek. Szerintetek?
(Azt most hagyjuk, hogy hülyeség az oltás vagy sem, a kérdés szempontjából lényegtelen.)
Másrészt ti mit gondoltok, ezt a 2 hét bezárást meddig fogják meghosszabbítani. Vajon tényleg augusztusig?
Szerintem idén nyáron csak az oltottak lesznek szabadok annyira mint tavaly mindenki.
Aki nincs oltva arra vonatkozni fognak nyáron is a jelenlegi szabályok.
27 éves vagyok és beoltotak. Nem csak kisnyugdíjasokat hanem már több mint 1 millió magyart beoltottak.
És nem, nem fogják bezárni. Apám, anyám kórházba van mindkettő kétoldali tüdőgyulladással. LESZAROM A ÉTTERMEKET.
Hát nem tudom. Sokat ismerek akiket oltanak.
Amúgy ismétlődő depressziós zavarom van ami krónikus betegségnek számít.
#5 szerintem nem az éttermek fogják ellenőrizni, hanem a rendőrök rajtaütés szerűen.
Szerintem simán le lehet nyomni a nép torkán ezt sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!