Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi változott ill. mi lett...

Mi változott ill. mi lett jobb azokon a településeken amiket 2019 óta az ellenzéki összefogás vezet?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Jászberényben (volt újraválasztás is) nagy visszhangja volt az ellenzéki győzelemnek. Én is a jelenlegi polgármesterre szavaztam. Megbántam. A környezetemben szinte mindenki hasonlóan gondolja, érdemi fejlődés nincs, konkrétan nem történik semmi.
2021. márc. 9. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként akkoriban még szó sem volt ellenzéki összefogásról, így némileg téves a kérdésed. #1 voltam.
2021. márc. 9. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt ugye vágjátok, hogy egy polgármesternek meg van kötve a keze? A fidesz meg mindrnt megpróbál elvenni az ellenzékiektől, hogy még nehezrbb dolguk legyen. M3g azt is vágjátok igaz, hogy a polgármester függ a kerületi OGY kepviselőtől is. Nyilván a fideszes vezetésű városokra fogja a pénzt elszórni.

Én ezért szüntetném meg a pártpolitikát helyi szinten, és egy településnek csak független személyt engednék elindítani akinek semmilyen köze nincs egyik párthoz sem. Helyi szinten nincs helye pártpolitikának.

2021. márc. 9. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
zorbán elvette a településrésztől a befolyó súlyadót és felezte az iparűzési adót
2021. márc. 9. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!