Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az Ellenzéki összefogásra...

Ha az Ellenzéki összefogásra szavazunk és nyernek, várhatóan mekkora fizetésemelést kapnak a tanárok? A mostani duplája?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#3, te milyen második adósávról beszélsz?
2021. márc. 9. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Elég butaságokat írtatok ide, romantikus, de szellemileg üres.

Gondolom tanárok lehettek.

A '30-as évektől hívják őket a "nemzet napszámosainak"", nem volt olyan időszak, amikor jól kerestek volna.

Erre ők sincs, hiszen vagy 70 éve egy nagy kontraszelció az egész hivatasrend, akit nem vesznek fel komoly egyetemre az nagy tanárnak.

Magyarországon van adózás, ha újdonság is, komoly ember nem beszél és nem ígér nettó kifizetést.

Ki tudja, kinek hány, és miféle kedvezménye van, akinek semmi, az kapta a 350 ezret.

Én örülnék neki.

De, hogy a kérdésre válaszoljak, Bokros már megtervezte az újabb csomagját, szerintem az "és" közölte.

Sok újdonság nincs benne:

Az oktatás, eü, szociális és nyugdíj ráfordítások visszafogása, az időközben visszaszerzett nemzeti vagyon ismételt kiárusítása, progresszív jövedelemadó.

Nem a gazdagoknak.

2007-8 körül az átlagot kissé meghaladó fizetésem nagyobb részére az 42% volt.

A minimálbér befagy pár évre, ezzel minden más is, ami ahhoz van kötve.

Hát elsőre ennyi.

Olvasgassátok.

2021. márc. 10. 01:33
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Hogy jön ide Bokros, nem is értem.
2021. márc. 10. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:
#11: Sávos adózást fognak bevezetni, hogy a szegényeknek jobb legyen. Annyiból lesz jobb, hogy aki néhány ezer forinttal többet keres, az már annyira gazdag, hogy a legmagasabb adósávba esik, hisz a bőre alatt is pénz van, olyan gazdag. Ha meg nem lesz így, akkor attól aszért még az átlagkereset a legmagasabb sávban lesz, és 36% lesz a jövedelemadója.
2021. márc. 10. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:

#13, szerintem olvass újságot, addig ne írj.

Komplett programmal állt elő, nem hiszem, hogy figyelembe se veszik.

2021. márc. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!