"ha ávóst látok"
Ha ávóst látnál csorogna a barna lé a bokádon.
Nem tudom miért kell így megnyilvánulnod?! HA gondod van akkor is "ávóst" fogsz hívni?
Mivel Romániában 1000-2500 lejes büntetést is adhatnak, ha nincs maszk, kénytelen vagyok felvenni. Az a probléma, hogy a fizetésem csak néha éri el a 2500 lejt, és semmi kedvem sincs éhezni egy maszk miatt.
Mondjuk nem tartom igazságosnak, hogy pl. a román miniszterelnöknek is csak ennyit kell fizetnie, ha nincs rajta a maszk, pedig a fizetése az enyémnek nagyjából a 9-10-szerese. Ha már büntetés, legyen arányos.
Felveszem, de azt már leszrom, hogy mennyire takar vagy nem takar.
Már nekem is nagyon elegem van ebből az egész korlátozósdiból. Egy éve hordjuk a maszkot, fertőtlenítünk, alig járunk valahová, és több a halott, mint eddig bármikor. A vállakozókat szétszivítják, a középiskolások fele már full depressziós, most meg a kicsiket meg a tanárokat is szopatják az online oktatással. Elsős gyerek, de küldik neki Wordben a feladatot, oldja meg. A Digitális Kollaborációs Tér persze megint nem megy, mert a rá fordított pármilliárd nagy része gondolom szokás szerint el lett lopva. Lassan egy éve megy a nagyoknál az online oktatás, de ez a nyomorék kormány odáig nem jutott el, hogy kialakítson valami használható rendszert. Ami van, az minden, csak nem használható...
Németországban ha nincs rajtad a maszk, vagy nem szabályosan hordod, nem takar rendesen, kapásból 200 Euró büntetés.
Ha 5 perc múlva megint meglátják, hogy nincs, kapod az újabb büntetést.
Pár nap alatt simán elmegy a havi fizetésed, ha nem tartod be a szabályokat.
18!
Értjük! Akkor mindenhol diktatúra van (nyugaton is) ahol kötelező a maszk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!