Lesz még Gyurcsány Ferenc miniszterelnök?
Elképzelhető,hogy lesz puccsolási kísérlete.
Bár, ha a Jobbiknak,Momentumnak van esze meg töke,akkor nem hagyna ilyesmit.
"Már volt....."
És ? Nem értem a logikádat...
Hogy ha, az ellenzeki osszefogas kerul kormanyra, ahol Dobrev Klara lesz a kozos jelolt, akkor van ra esely hogy bizonyos ido mulva ujra miniszterelnok lesz. 10 eve kirohogtem volna azt aki ilyet mond, de most itt tartunk.
Ahhoz hogy ez megtortenjen, Dobrevnek kozos jelolt valasztast, utana pedig valasztast kell nyernie. Ha random szamokat feltetelezek es ezekre 50-50% esely van (has amra utottem) akkor 25% van arra, hogy Gyurcsany miniszterelnok lesz a kovetkezo 9 even valamikor. Persze ebben a latolgatasban nincs benne az, hogy ha az ellenzeki osszefogas lesz a nyertes Klaraval az elen, utana Ferenc szandekozik-e miniszterelnok pozira torni. Ha ezt is egy 50%-al belerakom akkor 12,5% hogy elnok lesz. Mivel Minden ertek hasrautes, inkabb azt mondom hogy 7,5-12,5%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!