11/12 Alex Fly 

válasza:

Vona ígéretéhez híven lemondott, amikor a választások eredménye nem az lett, amit szeretett volna.
Toroczkai ellenben jogtalanul maradt a Parlamentben, amikor megalakították a mihazánkot.
Szóval szerinted melyik?
12/12 anonim 

válasza:

#11: Toroczkai nincs a parlamentben, de abban igazad van, hogy ő biztatta a Mi Hazánkba belépő jobbikosokat, hogy szegjék meg a Szent Koronára tett esküjüket. Bár jobboldali vagyok, majdnem mindenben egyet értek Toroczkai pártjával (és valószínűleg ez az egyetlen ok, amiért inkább a Fideszre szavazok mint rájuk), hogy a felszólítására a jobbikosok mind megtartották a mandátumukat. Szerintem az eskü kötelez, akkor is, ha az ellenségeidnek teszed, a Szent Koronára tett eskü pedig mindennél szentebb az igazi jobboldali számára. Akkor még a Jobbikra szavaztam, jelenleg abszolút nem képviselik az elveimet, soha többé nem fogok rájuk szavazni, gazemberek gyülekezete, de a Szent Koronára tett eskü kötelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!