Évek óta súlyos létszámhiánnyal küzd az egészségügy, most hogy több ezer dolgozó felmondott, hogy mondhatja a kormány, hogy ez semmi problémát nem okoz majd, sőt..?
11
A felmondottak nagy része szakápoló és nem orvos.
Na, ja!
Miért nem töltik fel az egészségügyet afrikai ázsiai eü dolgozókkal?
Hiányt pótólni kell+ eü intézmények építése, program, "akció terv", vonjuk össze a hagyományos orvoslást az alternatívval!
Vagy a kormány visszavonná az átvezényelhetőséget, ehelyett tilos lenne káros gyógyszereket szedni!
Mindenki vitaminokon ásvány anyagokon gyógyulna XD ha sok a munkhelyi stressz 1 hét szabi receptre, ingyen sör ! :D
Katonák kivonása az a kórházakból.
Fejlesztés kutatás dübörögjön high technológián! :)
"Egész jó arány, csak a 9. hozzászólásban került elő Gyurcsány."
Nem vagyok Fideszes, ugye utálhatom Gyurcsányt anélkül, hogy Fideszesnek hiszel?
Most kapnak az orvosok évi 300 milliárdnyi béremelést, egész tisztességes szintre.
Meg kell szokniuk, hogy munkahely van és munkaidő, én már rég tudom ezt
Az a 70 milliárdra becsült hálapénz még kiesik a rendszerből és tudjuk, hogy az még elég kevés orvosra koncentrálódott.
Van miből magánpraxist, de akár kórházat is építeni nyíltan, adózva, ahogy mi dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!