Fidesz a kommunista ideológia elveit alkalmazza?
Pl irígység, rosszindulat, paranoia, gyűlölet keltés, ostobaságból gyúrt önigazolás
Ugyan azzá vált a fidesz ami ellen annak idején küzdöttek.
#8 nem ti rettegtek a migráncsoktól, sorostól, globális "ballib" háttérhatalomtól, szíriuszi ufózsidóktól?
Nem ti uszítotok a gonosz zeu, búzák, szfe, vagy bármi ellen ami nem ti és elvtársaitok? Nem ti gyártotok irigykedve mindenféle elméletet miért megy jól a nyugatnak?
Nem ti keresztyénkedtek kokós yachtos kurvázós bulikkal, homokos gruppenpartikkal, hobbi vadászattal, magánrepülős luxusutazásokkal, vagyon mutogatással, mértéktelelen harácsolással, lopással, mutyikal?
Nem ti nevezitek magatok jobboldalinak, állami propagandával, szovjetúnióhoz dörgölőzéssel, állami versenykorlátozással, állami árszabással, magas adókkal, államosításokkal?
#11 Nem, nem mi. Ti vagytok olyan nagyon hülyék, hogy bármit mondunk, bármit írunk le abban csakis a saját agymenéseteket látjátok meg, mint most te is.
Hazudsz, hergelsz, gyűlöletet keltesz és mindezt megpróbálod ránk kenni.
Kérdező
A fidesznek semmi köze ahhoz amit te felsoroltál. Van egy hazug, gyűlöletkeltő, ostoba, irigy, paranoid balliberális ellenzéki propaganda és te jól benyaltad minden szavukat, majd megpróbálod visszaböfögni és terjeszteni.
Ne tedd és akkor nem lesz ilyen!
inkább a 30 a s évek Hitler-i ténykedésre hasonliít az amit Orbán csínál
ellenségkép kreálás, úszítás, kirekesztés, megvezetés, megfélemlítés,
#12 a nap ugye nyugaton kel, és a fű kék? 😁
Nem bármit, hanem a felsoroltakat. Nem nyaltam én be semmit, csak látom, hogy kik mit mondanak, és csinálnak. Tudom, a leírt politikai oldal szerint a valóság az hazugság, már megszokhattuk 100 év alatt.
#14 rákosi "elvtárs" nem ezt csinálta?
Kulákok-hanyatló nyugat, hamis statisztikák amiket mindig túlteljesítenek, ha valaki hibázik, szabotázs, valakit kivégeznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!