Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a 2022-es választáson nem...

Ha a 2022-es választáson nem történik kormányváltás, ti el fogjátok hagyni az országot?

Figyelt kérdés
Most lenne a itt a lehetőség, hogy történjen valami érdemi, ha most nem, akkor soha. Ha jövőre nem lesz kormányváltás, szerintetek hányan fognak külföldre húzni a megélhetési problémák miatt? Ti köztük lesztek?

2021. márc. 7. 11:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Menjen, aki ebben látja a megoldást! De meghalni se szivárogjon vissza!
2021. márc. 7. 14:07
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Nem, a politikusok fogják elhagyni, mennek a börtönbe!
2021. márc. 7. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:
4%

Ja, oktatást kihagytam!

Nem kéne semmi más csak a nato meg a rendőrség álljon át.

Befognák utána a pofájukat, semmit nem tudna tenni az a maroknyi ember!

Brmok leállítják az egész rendszert!!!

2021. márc. 7. 21:21
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Én biztosan. Már most is szenvedek és elviselhetetlennek tartom ezt az embertelen, gonosz, szélsőjobboldali diktatúrát a napi 24 órában zajló Észak-Koreai szintű gyűlöletpropagandával és a milliárdos lopásokkal. Az egyetemek szétveréséről nem is beszélve. Ha Orbán marad, nem fogok tudni itt élni a konstans gyűlölködésben, és iszonyat félelemben, hogy mikor fognak már megint az éjszaka közepén valami embertelen törvényt hozni...mikor fogják bezáratni az én egyetemet is...korlátozni az emberi jogaimat, stb.

Szóval, irány Németország, ha 2022-ben nincs váltás!!

2021. márc. 21. 23:11
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó vagyok.

Az én korosztályomban (huszonéves egyetemisták) sajnos rengetegen! készülnek külföldre. Akik még eddig nem mentek...mert volt, aki járvány ellenére is lelépett már.

2021. márc. 21. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Aki a kormanyvaltastol a megélhetese javulasat varja az álom vilagban él.

Sok minden lesz de azaz egy biztos hogy nem

2021. márc. 23. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
Fordítva, ha kormányváltás lenne, akkor mennék....
2021. márc. 24. 14:28
 18/19 Authorless válasza:
72%
Egészen biztos. Elegem van a Fideszből, Pénztáros Lőrincből és a milliárdos lopásokból, amit az egészségügyre és az oktatásra is lehett volna költeni. Sose láttam még ekkora korrupciót, mint ami ma ebben az országban megy és ebben az a legrosszabb, hogy a Magyar embereknek ez kell... Nem tudom, hogy minek kellene még történnie ahhoz, hogy Orbánt és csatlósait leszavazzák. Már azon se lepődnék meg, ha Mo.-t kitennék az EU-ból.
2021. márc. 30. 22:07
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Én nem tudom, de nagyon gondolkodom rajta. Nem mintha abban a hitben lennék, hogy külföldön minden jobb, vagy mert a barátaim nagy része is már emigrált. Hanem mert ijesztő számomra ez az állami szintű gyűlölködés és hergelés. Belefáradtam, hogy mindig félni és gyűlölni kell valamit/valakit (pl. a menekülteket, a homoszexuálisokat, Sorost, az ellenzéket...), ha "igazi magyar" akarok lenni. Idén az egyetemek szétverése, az egészségügy totális csődje, és a szégyenérzet nélküli, hazug propaganda elég nagyot rúgott az eddigi, "én itthon is megvagyok" hozzáállásomba.
2021. ápr. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!