Ha a 2022-es választáson nem történik kormányváltás, ti el fogjátok hagyni az országot?
Ja, oktatást kihagytam!
Nem kéne semmi más csak a nato meg a rendőrség álljon át.
Befognák utána a pofájukat, semmit nem tudna tenni az a maroknyi ember!
Brmok leállítják az egész rendszert!!!
Én biztosan. Már most is szenvedek és elviselhetetlennek tartom ezt az embertelen, gonosz, szélsőjobboldali diktatúrát a napi 24 órában zajló Észak-Koreai szintű gyűlöletpropagandával és a milliárdos lopásokkal. Az egyetemek szétveréséről nem is beszélve. Ha Orbán marad, nem fogok tudni itt élni a konstans gyűlölködésben, és iszonyat félelemben, hogy mikor fognak már megint az éjszaka közepén valami embertelen törvényt hozni...mikor fogják bezáratni az én egyetemet is...korlátozni az emberi jogaimat, stb.
Szóval, irány Németország, ha 2022-ben nincs váltás!!
Utolsó vagyok.
Az én korosztályomban (huszonéves egyetemisták) sajnos rengetegen! készülnek külföldre. Akik még eddig nem mentek...mert volt, aki járvány ellenére is lelépett már.
Aki a kormanyvaltastol a megélhetese javulasat varja az álom vilagban él.
Sok minden lesz de azaz egy biztos hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!