Ellenzéki győzelem után újabb megszorító csomagok jönnek?
Aztán jön majd Gyurcsányné Apró Klárika és vesz neked aranykalitkát!
Ja persze!
Aztán jön majd Gyurcsányné Apró Klárika és vesz neked aranykalitkát!
Ja persze!
Mondjuk én eléggé megdöbbentem, hogy nem is a Gyurcsány, hanem még a 16 éve volt Horn kormány arcai kerültek elő a fővárosban is.
Ennyire nincs emberük, vagy ezek olyan erősen, hogy még a fakó2-ből is ki tudnak mászni?
Ha Gyurcsókék hatalomra kerülnek, a mostani generációk is megismerkednek majd Bokros Lali bácsival.
Aztán majd megtanulják ők is....
Az ingatlanárakat kihagynám ebből.
Budapesten a vevők negyede külföldi, Nyugat-Európai és kínai.
Rendben, akkor ne foglalkozzunk az ingatlanokkal, albérletben is lehet nyomorogni havi 100-120 ezerért, cserébe sosem lesz a tiéd és elviszi a fizetésed jó részét. Ja, fizetés:
Azt írják, nettó 272900 ft. Biztos vagyok benne, hogy sokan nem keresnek ennyit Budapesten sem, miközben lakást nem tud venni a paraszt, az albérlet meg elviszi a felét. Meg van némi rezsi, és talán zabálni is kell. Mondtam már, hogy sokan nem keresnek ennyit? Pedig ez nincs ezer eur havonta. Alig több, mint 740. Havonta. Munkáért. Budapesten. Taps.
#17, nagyon nem 3rtek veled egyet, de becsülték, hogy ideírod mit gondolsz.
Látom, sok ellenzék-partló is jár erre.
Nyomnak egy sor pirosat, aztán elsunnyognak, mert érvük az nincs. Vagy nem tudják mi az a Bokros.
Veled meg azért nem értek egyet, mert a lakasbérlés költsége egyenes következménye az ingatlanáraknak.
Ez egy nagyon régi probléma.
Most fizettem elő az Arcanum adatbázisa, ahol megvan egy fontos cikk Varga Jenő kommunista közgazdasztól:
A budapesti lakásnyomorról.
1903-ban írta, kb ugyanazt, ami te.
Szóval a világ elég lassan változik.
A megszorítás a legjobb dolog a világon. Másnéven ez a spórolás.
És spórolás nélkül nincs fejlődés.
Mesterségesen olcsó a rezsi, cserébe egy forintjuk sincs a szolgáltatóknak a felújításokra.
Ott rohadnak pl a mi sulinkban is az ólomcsövek, a csapvíz ihatatlan. Jól hangzik, lehet szavazatot venni az árak mesterséges csökkentésével (ugye rezsi, ami káros) vagy a nagylelkű támogatásokkal (szintén káros az ingatlanpiacra pl a csok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!