Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket is felháborít hogy a...

Titeket is felháborít hogy a kaszinókat bezáratták?

Figyelt kérdés

Az embereknek volt egy hely ahol tudtak kicsit szórakozni, pihenni, stresszt levezetni...

A bejáratnál minden vendéget lehetne tesztelni és megvan oldva.

2021. márc. 5. 06:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy koncerteken és színházi előadásokon is lehetne tesztelni.
2021. márc. 5. 08:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
6,7A lottózok nyitva maradhatnak 😂
2021. márc. 5. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
És ki fizeti ki a tesztjüket? És az egyből kész van? Jaj de jó, hogy nem a magadfajták hozzák a törvényeket... Na és mi van ha pozitív? :D
2021. márc. 7. 02:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Felháborít, hogy bezáratták 2010 után. Én egy szabadpiac párti országban szeretnék élni, ahol bárki csinálhat kaszinót, a védelmet hozzá pedig a rendőrség biztosítja ingyen.
2021. márc. 9. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Én inkább örülök. Az embereket lehúzta, általában ellenséges emberek csináltak kaszinót az országban. Nem akarok bűnözőket támogatni.
2021. márc. 9. 19:55
 16/18 anonim ***** válasza:
A legkevésbé sem, ezt akartam már mióta...! Eddig csak azért nem zárták be, mert a NER lovagok tulajdonai. Csak már nem bírta elviselni Orbán se ezt. Azt pedig már elég komolyan kell mondani, hogy Orbán tegyen ellene.
2021. márc. 9. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Gyurcsány meg Donáth lesz a következő szerinted aki tenni fog ellene? Ne viccelj már. Politikusok. 99% népellenes idióta.
2021. márc. 9. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
K...... nem érdekel
2021. márc. 10. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!