Ha Gyurcsány eltakarodott volna a politikából az előző választások idején, egy 2022-es Fidesz vs Összefogás milyen eredmény hozna?
És neked ez hithű orbánistaként miért fáj? Nem mindegy neked? Te a fideszre szavazol.
Csak ugye a végén csak kilátszik a troll lóláb 🤣🤣🤣
Milyen troll lóláb, tökfej? :D Azért mert kíváncsi vagyok, hogy az ellenzéki szavazók előnynek, vagy hátránynak tartják-e Gyurcsány jelenlétét?
Nem vagyok hithű. Igazából nem mindegy, hanem előnyös, örülök, hogy ott rontja még a levegőt Fletó.
Ja, hogy csak az egészséges kíváncsiság...Hát persze. Értem.
Igen. Én úgy gondolom, hogy Gyurcsány nélkül nyernének, de vele nem. Sajnálom, ha érzékenyen érint titeket, hogy Gyurcsány jelenléte bizony hátrány. Aki meg ezt kimondja az már troll. :D
Nem gondolod úgy, hogy Gyurcsány nélkül nyernének.
Gyurcsány már bejelentette, hogy nem aspirál miniszterelnöki pozícióra, már bejelentette, hogy mellszélességgel támogatni fogja az előválasztáson befutó jelöltet.
Ennek ellenére te és a többi hasonszőrű csak azt mantrázzátok, hogy Gyurcsány, Gyurcsány...meg aki komolyan gondolja, hogy el kell végre kergetni az orbánistákat, az is Gyurcsány, Gyurcsány...
...nekem meg el kellene hinnem, hogy egyszerű kíváncsiság.
De, úgy gondolom hogy nyernének, fentebb meg is indokoltam, hogy miért. De te nyilván jobban tudod, hogy én mit gondolok. Hát akkor indokold meg te is, hogy én miért gondolom úgy, hogy nem nyernének.
Senkit nem érdekel, hogy Gyurcsány nem megy a miniszterelnökségért, elég az, ha csak ott van ellenzékben, es a legerosebb ellenzeki párt vezetője. Ez sokakat eltántorít. Szerinted nem?
Ha szerinted nem egyszeru kiváncsiság, akkor mi?
"Ha szerinted nem egyszeru kiváncsiság, akkor mi?"
Lopakodó propaganda.
Első kérdésemre mi a válaszod?
Mi köze ennek a kérdésemnek a propagandához?
Gyurcsány nélkül nem volna összefogás lista.
Én azt gondolom, a DK nem is jelöl senkit miniszterelnöknek.
Ha buknak, nem ég be Klárika. Addig meg eljatszhatják, hogy a fiataloké a jövő, mondjuk a Momentumé.
Ha még nyernek, akkor még szépen félretolják egy idő után. Vagy beteszik Karácsonyt, és elbábozgatnak vele, mint most.
Gyf-nek már a volt személyi testőre is vezérigazgató egy fővárosi cégben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!