Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A COVID miatt várható az...

A COVID miatt várható az ingatlanárak esése?

Figyelt kérdés

2021. márc. 4. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Különben már tavaly csökkent volna, de csak nagyon picit esett. Ha mindenki lecsövesedne, akkor talán csökkeni fog, de addig is az összes bőrt lehúzzák rólad, amit csak lehet.
2021. márc. 4. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem , csak ha gazdasági krach lesz akkor, de akkor a fizetések is beesnek , tehát akkor se lesz olcsóbb.
2021. márc. 4. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Sőt, emelkedni fog, mihelyt a vírus "gatyába" lesz rázva. Rengetegen várnak arra, hogy visssza térjenek a hétköznapok s a karantén alatt felgyülemlett pénzt elköltsék.
2021. márc. 4. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Ahh csokkeni? Emelkedni fog
2021. márc. 4. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Jelentősen nem.

A felkapottabb településen, mint Budapesten max 1-2 százalékos csökkenés vagy stagnálás lehet.De, jelentős, érezhető csökkenés nem lesz.

2021. márc. 4. 19:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt várnám, de Mo.-n ez nem várható. Mindig van rá magyarázat, hogy miért ne csökkenjen, akár van rá kereslet, akár lasszóval kell keresni rá embert. A lényeg, hogy emelkedjen.
2021. márc. 4. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem ki a f.nak volt eddig is 30 milliója egy 50 m2-es panelra.
2021. márc. 4. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, de egyrészt még nem derült ki mekkora a baj a hitelekkel, mert még moratórium van. Ha kiderül hogy nagy a gáz, akkor el fognak kezdeni csökkenni az árak, majd drámaian akkor ha már a banki per végére érve elárvereznek rengeteget, akkor fog zuhanni igazán az ingatlanár.

Mire eléri a mélypontot az meg 3-5 év, ahogy az előző válság idején is pl. 5 év volt.

2021. márc. 4. 20:12
 9/9 Fsms ***** válasza:
Mivel az energia takarékos lakásokat támogatják ezek Budapesten a 3. Kerületben 8 hónap alatt 800.000 HUF/ nm 1.100.000 re nőttek. Máshol mi a helyzet nem tudom, de ez a saját tapasztalat.
2021. márc. 4. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!