A COVID miatt várható az ingatlanárak esése?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 18:54
1/9 anonim válasza:
Nem. Különben már tavaly csökkent volna, de csak nagyon picit esett. Ha mindenki lecsövesedne, akkor talán csökkeni fog, de addig is az összes bőrt lehúzzák rólad, amit csak lehet.
2/9 anonim válasza:
Nem , csak ha gazdasági krach lesz akkor, de akkor a fizetések is beesnek , tehát akkor se lesz olcsóbb.
3/9 anonim válasza:
Sőt, emelkedni fog, mihelyt a vírus "gatyába" lesz rázva. Rengetegen várnak arra, hogy visssza térjenek a hétköznapok s a karantén alatt felgyülemlett pénzt elköltsék.
5/9 anonim válasza:
Jelentősen nem.
A felkapottabb településen, mint Budapesten max 1-2 százalékos csökkenés vagy stagnálás lehet.De, jelentős, érezhető csökkenés nem lesz.
6/9 anonim válasza:
Én is ezt várnám, de Mo.-n ez nem várható. Mindig van rá magyarázat, hogy miért ne csökkenjen, akár van rá kereslet, akár lasszóval kell keresni rá embert. A lényeg, hogy emelkedjen.
7/9 anonim válasza:
Én csak azt nem értem ki a f.nak volt eddig is 30 milliója egy 50 m2-es panelra.
8/9 anonim válasza:
Igen, de egyrészt még nem derült ki mekkora a baj a hitelekkel, mert még moratórium van. Ha kiderül hogy nagy a gáz, akkor el fognak kezdeni csökkenni az árak, majd drámaian akkor ha már a banki per végére érve elárvereznek rengeteget, akkor fog zuhanni igazán az ingatlanár.
Mire eléri a mélypontot az meg 3-5 év, ahogy az előző válság idején is pl. 5 év volt.
9/9 Fsms válasza:
Mivel az energia takarékos lakásokat támogatják ezek Budapesten a 3. Kerületben 8 hónap alatt 800.000 HUF/ nm 1.100.000 re nőttek. Máshol mi a helyzet nem tudom, de ez a saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!