Vajon Orbánék sejtik, hogy veszíteni fognak 2022-ben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 16:34
11/26 anonim válasza:
8-as nem tudom miről hazudozol itt össze vissza, de köptem egy akkorát,hogy még alá is képzeltelek.
12/26 anonim válasza:
Nem sejtik, de felkészülnek erre a lehetőségre is, spájzolnak a közösből annyi pénzt, amennyit csak tudnak.
13/26 anonim válasza:
Igen, ezt tudjátok ti. Kopkodni, gyűlölködni, rombolni. Építeni nem tudtok. Hazug ideologiakat terjesztetek, nemzezket romboltok szét, genderizmust népszerűsítitek. Felléptek mjdnen ellen, ami nemzeti, keresztény és hagyományos. Sátán zsoldjaban álltok, mérgezitek fiatalokat, izzik bennetek a gyűlölet.
14/26 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy, aji ezt írta vidéki lehet. Ott teljesen másképp látják a dolgokat, mint Budapesten. Budapest biztosan nem lesz elegendő a fidesz legyőzéséhez. Ezért vannak kétségeim a bukással kapcsolatban... 🙄
2021. márc. 4. 16:56
15/26 anonim válasza:
A 8-asnak valószínűleg fogalma sincs róla, hogy Orbánék kifogtak egy világ konjunktúrát, ami 2010 óta ment, és a világban lenyomták a kamatokat, ezért hitelt is olcsó volt felvenni, vagyis olcsó volt a pénz.
Szóval tőlük azt láttuk, hogy milyen az, amikor a hajót egy hullám a hátára veszi, és a sok fideszhívő azt hiszi, hogy ez a fidesz saját teljesítménye volt, pedig a teljesítmény akkor mutatkozik meg, amikor elfogy a hullám ereje, és a hajó lefelé kezd tartani. Akkor lehet megmutatni, hogy mit tud a politikus.
16/26 anonim válasza:
Nem. Mert nincs jobb kormánypárt jelölt. Vagyis nincs ki ellen veszíteni.
A Fidesz behúzza majd a 2022-es választást is, de ez inkább azt mutatja, hogy az Ellenzék milyen gyenge.
17/26 anonim válasza:
13: épületes fideszes gyűlölködést láthattunk itt
18/26 anonim válasza:
Bukni fognak. Ha nem az csak a rendszerszintű csalás miatt lehetséges. 49% volt négy éve egy megosztott ellenzék mellett. Most egy egységes ellenzék lesz, és nem lettek népszerűbben, mint 4 éve, az a 49% jövőre jó, ha 40 lesz, az pedig nagyon kevés. Aki most tönkre lett téve, jövőre sem felejt, márpedig 100 ezrek kerültek nehéz helyzetbe.
19/26 A kérdező kommentje:
18. Ezzel nem teljesen értek egyet. Akkor volt egy erős Jobbik. Most az nincs. Azoknak a szavazóknak egy része lemorzsolódott. Ezt a Jobbikot nem támogatják. Többek között én sem. Most vagy távol maradok vagy beX a Kutyapártot. De inkább nem szavazok. Ráadásul olyan pártok is vannak az összefogásban, akik egyedül be sem jutottak 2018-ban. Szóval nem igazán hiszem, hogy ugyanaz lesz a felosztás, mint 2018-ban.
2021. márc. 4. 17:10
20/26 A kérdező kommentje:
És nem igazán látom, hogy a baloldal vidéken kampányolna. Márpedig 91 egyéni többségét onnét hozta el a fidesz. Szóval szerintem kiélezett lehet ígyis, pont ezek miatt. Meg a levélszavazatok... Én nem vagyok meggyőzve, hogy minden happy lesz.
2021. márc. 4. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!