Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem nevetséges Gyurcsány...

Nem nevetséges Gyurcsány Ferenc feltételezése, miszerint Orbán igazából nem is Sinopharmot kapott?

Figyelt kérdés

Én nem kételkedem abba, hogy O.V. keze messze elér, de ha neki kicserélték a vakcinát valami másra, akkor ott legalább 5 de inkább 10 beavatott (lefizetett) emberre szükség volt. Ez pedig túl nagy kockázat lenne, hisz ha kitudódik, annyit veszít vele, amennyit nem ér az egész.

Vegyük végig mi történhetett:

1) Már a raktárban kicserélték <= abszurd, feltűnt volna az ott dolgozóknak egy ilyen mértékű külső beavatkozás.

2) Szállítás közben cserélték ki <= még abszurdabb, a szállító cég logisztikáját, a szállító sofőrt és egy külsőst (aki a kicserélt vakcinát hozza) is be kellett volna vonni, de a járókelők is kiszúrhattak volna egy ilyet.

3) Az oltóközpontban cserélték ki <= legabszurdabb, az ott dolgozóknak feltűnt volna, hogy szokatlan dolgok történnek, ők sem hülyék, felügyelik azt, hogy mit adnak be a pácienseknek...

Én megértem a poént ebben, de mégis azt érzem, hogy Fletó inkább a hülyéket akarja lázítani ezzel a megszólalásával.

Ti mit gondoltok erről?

2021. márc. 4. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem nevetséges Gyurcsány Ferenc feltételezése"

De. (Tovább nem olvastam)

2021. márc. 23. 09:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Kínait kapott. Ha megnézitek a videót egyértelmű. Egyedül a Sinopharm érkezik előre fecskendőbe töltve, ezért egyértelműen fel lehet ismerni a fecskendőröl is. Vagy kinyomták a fecskendőből a kínait, majd felszívták vele a fájzert és gondosan visszacsomagolták :D? Azért ez elég hihetetlen lenne.
2021. máj. 2. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:

10

Ezt honnan lehet tudni?

2021. máj. 2. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó! Az ilyen elmebajos antivaxerekkel nem érdemes foglalkozni
2021. máj. 2. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!