Mivel magyarázzák ezt a covidrettegők?
2015. február 2. - 2015. február 8. Halott: 3350
2016 februar 1. - 2016 februar 7. Halott: 2483
2017 február 6. - február 12. Halott: 3256
2018 február 5. - február 11. Halott: 2833
2019 február 4. - február 10. Halott: 3263
2020 február 3. - február 9. Halott: 2635
2021 február 1. - február 7. Halott: 2684
A 2684 emberből elvileg 566 ember koronavirusban halt meg.
"Szerencsére ti vagytok kisebbségben, többségben pedig a szabályokat betartó, türelmes, és valóban normális emberek vannak. "
Én is szabályokat betartó, türelmes, normális ember voltam majd egy évig, de ez nem Svájc b@@#szki, azt kell felfogni, nem lehet szembe hugyálni, itt mindenki átfog esni hamarosan aki nem oltat, korlátozás ide vagy oda, mert az emberek jó része beleszart az elejétől fogva akkor most meg minek erősködni a többinek, felesleges. Nem állítja meg a vírust semmilyen latszatintezkedes (bár emberi életet megkeserítő) sem. És nem a maszk a legrosszabb, bár az hogy már a szabadban is vidéken, nevetséges.
Az influenza visszaszorult, aminek biológiai okai vannak.
Ezenkívül számos tényező van.
Te mivel magyaráztad az őszi, és decemberi számokat? Jah, csak akkor veszel elő ilyet, ha épp téged -(szerinted) igazol, máskor meg letagadod.
33
Milyen 80%? 😆 50%an sem vagytok, egy tuncikezesre jöttök össze 500an.
Jaj persze biológiai okai vannak hogyne 😆 Véletlenül sem az hogy minden influenzahalott covidhalottnak lett nyilvánítja...
Tudod mivel magyarázom? Semmivel, mert nincs mit magyárzni, tekintve hogy az összhalálozás semmi konkrétat nem mutat, ez innentől kezdve wishful thinking. Te ebbe azt akarod belelátni hogy a corona miatt volt. Hát így marha egyszerű érvelni hogy nem is konkrétan arra vonatkozó adatot hozol, csak kiragadsz valamit. De egyébként tegyük fel hogy igen. És akkor mi van? Ez hol bizonyítja azt hogy a korlátozásokkal együtt nem ugyanennyi lett volna? 😃
,,Jah, csak akkor veszel elő ilyet, ha épp téged -(szerinted) igazol, máskor meg letagadod." Belarusz adatokról, hallottál egyébként? Na azt hogy magyarázod?
Nem 500an voltak és különben sem jelent semmit, tekintve hogy Magyarországon alacsony a hajlandóság tüntizni, képzeld én se voltam.
Nektek Gődény körül forog a világ vagy mi van? 😄 Szerintetek aki ezzel nem ért egyet az mind Gődénynek a követője? Akkor jó sokan vannak mert gyakorlatilag szinte akármilyen portálon olvasok híreket, a többség ellenzi. Még egy Origo cikk alatt is 50-50 az arány, mindenhol máshol meg 80-20 bizony.
"Nem 500an voltak és különben sem jelent semmit, tekintve hogy Magyarországon alacsony a hajlandóság tüntizni, képzeld én se voltam."
Miért nem voltál? Hogy akarsz így szabadságharcolni a maszk, meg a kézmosás ellen? Így sajnos el fog nyomni a zorbán, és fulladozhatsz a maszkodban :D
"Tudod mivel magyarázom? Semmivel, mert nincs mit magyárzni, tekintve hogy az összhalálozás semmi konkrétat nem mutat"
Hasonlítsd már össze a 2020-as adatot a korábbi évekkel. Köszi.
Minek hasonlítsam össze egyébként ha semmit sem bizonyít azt illetően hogy mennyiben szignifikánsak a korlátozások?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!