Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most orbán viktor tönkre...

Most orbán viktor tönkre teszi teljesen az országot?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%

Dehogy teszi tönkre. Nincsenek akkora bajok a gazdasággal, mint az várni lehetne, ez megint csak a baloldal sírása és hazugsága.

Aki tönkretette az országot az Gyurcsány volt. És Gyurcsány lesz ha 22-ben nyer, de ez remélhetőleg nem fog megtörténni, ennyire azért a magyar emberek sem buták, hogy Ferit újraválasszák.

2021. márc. 5. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg #11, tiszta idill ez az ország, most se a legszegényebbek tömegei fognak utcára kerülni. Nem baj haver, majd megérted, amikor ötösével szakítják be az ajtódat kajáért.
2021. márc. 5. 11:57
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

#12. Aha, a balf@szok szerint már tíz évvel ezelőtt is jött az éhséglázadások éve:

[link]

Nade majd most. Már nagyon várjátok, látjuk. Hátha jönnek ezrével a halottak, hátha tönkremegy a gazdaság és akkor egyre könnyebbé válik leváltani a kormányt (DK-s álom).

Amúgy minimálisan dolgozik kevesebb ember, mint a vírus előtt, de azért deliráld csak továbbra is az éhezők viadalát. :DD

2021. márc. 5. 12:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Én meg sajnos azt látom mivel egyik oldal pártján sem vagyok,hogy akárki is volt van lesz az ugyan úgy tönkre tesz mindent.Szóval szívás az élet...
2021. márc. 5. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Te eddig hol éltél a Marson?

Minden politikus tönkre teszi itt már nem számit, hogy melyik párthoz tartozik.

2021. márc. 5. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 Elgondolásod alapján pont ugyanilyen óvatosan kellene neked is dobálózni azzal, mi nem lesz. Azért próbáld már két idióta személyeskedés közt felfogni a különbséget egy sima regresszió, meg egy dilettánsok rángatta szelektív szétverés közt!
2021. márc. 5. 23:58
 17/17 anonim ***** válasza:
4%

#16. Én nem tettem kijelentést. Nem gondolom, hogy paradicsomi állapotok vannak, sőt, látom, hogy mindenkinek kedvezőtlen a vírushelyzet és idő lesz talpraállni. De azért ahhoz, hogy valaki ma tömeges éhezőket lásson maga előtt Magyarországon, ahhoz tényleg valamilyen alternatív valóságban kell élni. Ez az állapot még 2008-ban sem jött el, amikor pedig lényegesen nagyobb volt a gazdaságunk sérülékenysége, és többszázezerrel kevesebb embernek volt munkája, mint ma.

Tudom, hogy ez nem reprezentatív minta, de vannak ismerőseim, akik képzetlenül (érettségivel, nyelvtudás vagy értékes szakmai ismeretek nélkül) tengődnek a munkaerőpiacon, pl. recepciósok valahol. A legtöbbjük elvesztette egy rövid időre a munkáját a vírus alatt, de már kivétel nélkül ismét munkába állhattak másik helyen. Volt, aki már egy hét után talált munkát. Próbálták volna meg ugyanezt 2008 ősze után, akkor diplomával sem ment ilyen könnyen.

2021. márc. 6. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!