Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is túl van tolva...

Szerintetek is túl van tolva ez az egész vírus?

Figyelt kérdés

A túlélési arány 96% körül van és a lakosság 4%-a miatt szenved a maradék 96! Rögtön az elején lett elrontva az egész. Nézzétek meg Új-Zélandot, vagy Ausztráliát. Se maszk, se semmi, minden nyitva van. Igen tudom, hogy szigetországok. Viszont az állam adott mindenkinek X idõre elegendõ pénzt és szó szerint mindent bezártak.

Itt ezt miért nem lehetett megcsinálni?

2021. márc. 3. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ha ez a díjazandó hozzáállás, akkor a TB ne fizesse a tartósan betegek ellátását. A társadalom 1%-a miatt ne szenvedjen a 99%.
2021. márc. 3. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nincs túltolva.
2021. márc. 3. 13:28
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem , ha fizetem a tb-t akkor miért ne fizesse a tb az ellátásomat?
2021. márc. 3. 13:32
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Nem létezik.
2021. márc. 3. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Most még jobban túl kell tolni, mert az kell most hogy az emberek be legyenek tojva, különben nem oltakoznak. Valamennyire be is jött, mert egyre többen félnek, és oltatni akarják magukat.
2021. márc. 3. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
29%

Nem kene hazudni. Pár hete volt az Ausztrál Open, ahova szigorú 14napos karantennal kezdett minden megerkezo jatekos. Aztan a verseny első hetében 5 napos lezárás volt Melbourne-ben, utána meg maszkban ültek a nézők.

Kerdezo, mennyi nálad az az arany ami már indokolná a lezárást? 20% 40%?

Tudod te mit jelentene egy 20%os mortalitás virus? Csak Magyarországon 2millio ember halna meg kb a 15szorose egy teljes év átlagos halalozasanak.

Meg ez a 4%is sok, ami amugy inkább 2% vagy inkább 1,5%.

2021. márc. 3. 13:39
 7/14 hollófernyiges ***** válasza:
61%
Szerintem töröljük el a KRESZt. Hányan halnak meg évente balesetben, 200an? Az 0,002%. Miattuk szívjon a 99,998%?
2021. márc. 3. 13:47
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
6 A spanyolnátha mortalitása volt 10-20% közötti. Ami rettentő sok. Milliók haltak meg. Ez a 4% szerencsére nem a mortalitása, hanem a lakosság ennyi százaléka kapta el úgy, hogy regisztrálták is. A valós adat jóval több lehet, mert vannak olyanok, akiknél nem okozott tüneteket.
2021. márc. 3. 13:53
 9/14 anonim ***** válasza:
15%
Az lehet hogy nem halsz meg de sok ember megszenvedi ha elkapja. Harmincas ismerősöm hónapokig volt lélegeztőgépen kis megszakításokkal, mire kijött csont és bőr volt. Nekem is volt régen tüdőgyulladásom nem kivánom senkinek.
2021. márc. 3. 14:01
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
utolsó: sajnos ez máskor is elöforudl nemcsak a Covid idején.
2021. márc. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!