Lesz újra egésznapos kijárási tilalom?
Figyelt kérdés
Bár sokakat oltanak, de sokszor mutálódik a koronavírus és nagyon sok a beteg. Csak kíváncsi voltam, de remélem, hogy nem lesz.2021. márc. 3. 10:57
1/18 GTA Laci válasza:
Nem hiszem, nem tartaná be senki.
2/18 anonim válasza:
Miért, volt? Nem volt, csak korlátozás
3/18 A kérdező kommentje:
2, Az első hullám elején volt.
2021. márc. 3. 11:11
4/18 anonim válasza:
#3!
Nem volt.
Kijárási korlátozás volt, ami gyakorlatilag egy ajánlás volt.
5/18 anonim válasza:
Egyszer se volt olyan, hogy a munkába járást vagy kutyasétáltatást vagy időshöz utazást tiltották volna
6/18 anonim válasza:
Nem volt, nem értem miért állítasz valótlant.
7/18 anonim válasza:
Lehetne nyugodtan,,azt akkor betankolok sörrel,borral cigivel,,elvagyok én otthon...
Megy a diumdisum,,remegnek a falak,,aszt kész..
8/18 anonim válasza:
Baromi unalmas már ez a hiszti. Nyitni kellene, és nem zárni. Aki retteg, az tőlem otthon kivárhatja a vakcináját, de aki nem akar oltatni, sőt leszarja, ha 2 napig nem érez szagokat, azt ne korlátozzák már teljesen feleslegesen.
9/18 anonim válasza:
Tavasszal csak az nem talált indokot a kimozdulásra, aki nem akart. Az nem volt kijárási tilalom.
Most este 8-tól az van, mert tényleg csak alapos indokkal lehetsz kint. Nyílván ezt így ebben a formájában nem lehetne egész napra kiterjeszteni, mert akkor pl vásárolni mikor mennének az emberek?
10/18 anonim válasza:
Majd rendel online ha van internet a szájkosárba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!