Fekete Győr szerint, ha 2022- ben győznek, az első napon letartóztatják Mészáros Lőrincet... Normális ez az ember?
Egyrészt milyen konkrét bizonyítéka van? Másrészt , ahhoz büntetőeljárás kellene induljon, az idő. Harmadrészt nem érzitek, hogy a magukat köztársaság pártiaknak nevezők ezzel pontosan nem azt erősítik, amit hirdetnek magukról. ( Ez a legsötétebb időket idézi.)
Negyedrészt, Fekete Győr miért nem először Gyurcsányt akarja letartóztatni....
#29, egy párt elnöke csak ne tartóztasson le senkit.
Mégis, ezt hogy gondolod?
“Fekete Győr szerint, ha 2022- ben győznek, az első napon letartóztatják Mészáros Lőrincet“
Körülbelül hasonlóképp gondolkodott Rákosi is annakidején.
24# tények????? az, hogy egy kis hükye betépve mivel dicsekszik hogy többnek lássák, nem bizonyít semmit. Feljelentés sem volt.
Nézzük a másik oldalt:
Lölő magyaro. legnagyobb földbirtokosa! Hogyan? Segíts nekem Hány kazánt szerelt meg?
Folyamatosan kapja a több tízmilliárdos támogatásokat etc...
Drágábban épít stadiont mint ami Angliában épül.
Remélem látogatos majd a börtönben tudsz a vállán sírni.
Nem beszélve a 60% drágábben vett anyagról etc...
Ha rajtam múlna már ott lenne.
33# Szerintem teljesen igazad van.
Akik itt mosdatják ezeket az állami-fideszes tolvajokat, nagyrészt fizetett lelketlen alkalmazottak, akiknek ez a munkájuk...persze ez is közpénzből, mi másból ☹️
Fél év múlva ezek lesznek az internet fideszes "polgárőrei", ha viktor összehozza az internet -és a fészbuk megrendszabályozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!