Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan változott az elmúlt...

Hogyan változott az elmúlt egy évben a koronavírushoz való hozzáállásod?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt magához a vírushoz és az intézkedésekhez, valamint az azok következményeihez való hozzáállást.

2021. márc. 2. 23:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Mivel már láttam, hogy valóban van ez a dolog, kezdem hinni, hogy valami gebasz valóban van. Azonban nem parázok annyira, hogy emiatt egy bunkerben éljek.
2021. márc. 3. 07:07
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

Én még tavaly márciusban úgy gondoltam hogy ez csak egy felfújt influenzajárvány.

Júniusra aztán rájöttem hogy a vírus nem is létezik és hogy a világ egy gigászi összeesküvés áldozata lett amelynek a végcélja egy új orwelli világrend megteremtése valamint a népességcsökkentés a "vakcinákkal".

2021. márc. 3. 07:18
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

13

Jaj istenem. De azért a rettegő fajtátok az emberséges meg mi vagyunk a nácik mi? Nyomorék féreg.

2021. márc. 3. 07:38
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Az elején tökre elhittem hogy #maradjotthon meg minden, nyárra beleuntam az egészbe és azóta olvastam több helyről, orvosoktól hogy ellenzik a lezárásokat, úgyhogy őszre igazi lezárásellenes lettem, és mai napig megmaradtam annak.
2021. márc. 3. 07:51
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Én pont fordítva, mint az első. Asztmás vagyok én is, tavaly tavasszal pánikrohamok kínoztak, ment a fosatás mindenhonnan ugye... 1-2 hónap után elegem lett. A szabályokat betartom, de nem élek rettegésben többé. Szerintem én is már átestem rajta tavaly, őrült sokáig olyan gyenge voltam, mint még előtte soha. Szaglásom amúgy sincs, szóval nincs, ami elmenjen. Ésszel állok a dolgokhoz, fertőtlenítek meg maszkozok, tömeget mindig kerültem, de ezen felül rettegni hülyeség.
2021. márc. 3. 17:59
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Tavaly bíztam abban, hogy hamar vége lesz. Most, hogy van oltás, bizakodónak kellene lennem, ehelyett egyre jobban elkeseredek. Nem látok semmilyen javulást. Hullámszerűen hol lazítanak, hol szigorítanak. Félek, hiszen van pár kezeletlen betegségem, amikkel eddig eléldegéltem, de megijeszt a sok ijesztgetés a hírekből. Hogy ilyen-olyan betegségek, akár egy gyulladás is halálos kombináció lehet a vírussal. Aggódok, hogy mi lesz a világgal, a gazdasággal, a régi életünk visszatér-e valaha. Tavaly nem féltem ennyire, bár mindent betartottam, óvatos voltam. Most félek. Hát így változott.
2021. márc. 16. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a tv-t utolsó! Felesleges a pánik. Engem már egyenesen undorít a riogatás. Riogassák a nénikéjüket, nekem ez már nem kell! Én betartom a szabályokat, egy éve home office, gyakorlatilag nulla a fertőzésre az esélyem.
2021. márc. 16. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17: Az a baj, hogy nem kell hozzá tévé sem. A neten szörfözgetve is elég pánikkeltő cikkbe botlik az ember.
2021. márc. 16. 18:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz sajnos. De figyelj, jobb inkább ha meg se nyitja az ember. Senki nem lát a jövőbe, nem lehet tudni, mi lesz. Ha jól emlékszem, tavaly valami többszázezer halálos áldozatot jósoltak. Na most azért nem így alakultak a dolgok hála Istennek lássuk be! Amiért én is aggódok az a becsődölő gazdaság, a tömegesen elvesztett munkahelyek, a kezeletlen betegségek, az elmaradt szűrővizsgálatok, stb. Én nem járok tömegbe, viselem a maszkot, fertőtlenítek, engem a továbbiakban ne riogasson egy sem! Amúgy a félelem csak rontja az immunrendszert.
2021. márc. 16. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
22%
15-nek. Én is átestem rajta tavaly tavasszal, de nagyon rossz volt, hogy megmaradtak a szövödmények, elsősorban az izületi és idegi fájdalmak. És csodák csodája, néhány napi Astra tünetek után mintha eltűnt volna az egész. Néha egy kicsit még fáj.
2021. márc. 16. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!